We krijgen er als ouders allemaal een keer met het probleem te maken dat uw baby niet meer wil liggen in bad en alleen nog wil zitten. Dan is het in bad doen van uw kindje een hele klus. Hiervoor hebben ze de badring uitgevonden waarbij u uw handen vrij heeft om uw kindje te wassen en kan uw kindje zelf zitten in bad.

Voor op deze badring zitten drie verschillende vormen waar uw kindje mee kan spelen. De badring van aquababy is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren.

De aqua badring badzitje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):
 babypark

Zijn ronde vorm houdt uw baby veilig op z’n plaats zonder hem te beperken in zijn of haar bewegingen. De Aquababy badring staat stevig vast dankzij vier uiterst krachtige zuignappen. De badring is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschik om op de douche vloer te bevestigen zodat u ook zonder bad deze badring kan gebruiken.

Voor de Veiligheid gebruik badring badzitje:

Laat uw baby nooit alleen achter in het bad wanneer u uw baby in bad doet. Zorg ervoor dat u altijd bij uw baby kan indien er iets gebeurd. Het bad mag nooit tot de rand gevuld worden dus zorg voor een laagje water zodat uw baby veilig kan spelen in bad met deze badring. De Thermobaby Aquababy badring zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Zwart/Wit, Grijs/Lime Groen, Aqua/Lime Groen en Lime groen/Grijs

Share

About Author

Rachel

Moeder van 2 jonge kinderen, redactrices en eigenaar van Baby Product van het Jaar. Sinds een paar jaar actief met Baby Product van het Jaar met als doel ouders te laten kennismaken met de baby producten die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Daarnaast test ik ook zelf producten voor baby product van het jaar. Het stemmen laat ik aan de ouders over...

Ervaringen van ouders

 1. Ik vind t ideaal als ze nog niet zelfstandig in bad kunnen zitten, dan heb je toch je handen even vrij.
  Eerst heeft mijn dochter er gebruik van gemaakt, en nu mijn zoontje (7 maanden). Ik moet ‘m nu nog wel vasthouden, maar dat zal snel niet meer nodig zijn. Als mijn zoontje uit bad is, gaat mijn dochter er vaak nog even inzitten (2,5 jaar).

  Nog even een aanvulling op mijn bovenstaande berichtje: het stoeltje zit stevig vast en is weer makkelijk te verwijderen.

 2. ik gebruik hem al vanaf 6,5 maand, in begin moest ik mijn kindjes wel vasthouden omdat ze nog niet goed kunnen zitten, maar na een aantal weken was dat niet meer nodig.
  Ik vind het een ideaal ding!en ze vinden het prachtig.
  Zelfs mijn zoon van 2,5 gaat er nog wel eens inzitten als zijn zusje eruit is…

 3. Ik heb ´m pas gekocht en de eerste keer was geen succes bij mijn zoontje van 7 maanden. Hij hing over rand heen en huilde alleen maar. Net voordat ik ´m eigenlijk weer in had willen pakken, bleek dat ie die avond gewoon ziek was, aha.
  De week erna nog een poging en toen vond ie het geweldig, althans toen ie er eenmaal inzat. Want erin zetten is nog wel een probleem, hij strekt zijn benen en begint te huilen en flink te bewegen. Zoonlief van 6 jaar moet eraan te pas komen om zijn beentjes te begeleiden door de ring heen.
  Maar dan begint de pret en is het pas huilen als ie er weer uit moet :)
  Ik gebruik de ring in de douche, wij hebben geen bad nl en aangezien mijn zoon van 6 heel graag met zijn broertje baddert en het met zijn drietjes wel heel krap is in de douche is dit de ideale oplossing. We gaan hier nog heel veel plezier aan beleven de komende maanden!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>