We krijgen er als ouders allemaal een keer met het probleem te maken dat je baby niet meer wil liggen in bad en alleen nog wil zitten. Dan is het in bad doen van je kindje een hele klus. Hiervoor hebben ze de badring Aquababy uitgevonden waarbij je je handen vrij hebt om je kindje te wassen en kan je kindje zelf te laten zitten in bad met deze ondersteuning.

Voor op de badring zitten drie verschillende vormen waar je kindje mee kan spelen. De hoge rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning van je baby. De bodem is voorzien van anti-slip zodat je kindje niet snel onderuit kan glijden. Uiteraard is het aan te bevelen dit badzitje alleen te gebruiken wanneer je baby al goed zelfstandig kan zitten.

De Aqua badring badzitje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_babypark_nieuw logo_boll_nieuw

De ronde vorm van de badring Aquababy houdt je baby veilig op z’n plaats zonder hem of haar te beperken in zijn of haar bewegingen. De badring staat stevig vast dankzij vier uiterst krachtige zuignappen. De badring is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschikt om op de douche vloer te bevestigen zodat je ook zonder bad deze badring kan gebruiken.

Voor de Veiligheid, aanbevolen gebruik badring Aquababy:
Laat je baby nooit alleen achter in het bad wanneer je je baby in bad doet. Zorg ervoor dat je altijd bij je baby kan indien er iets gebeurd. Het bad mag nooit tot de rand gevuld worden dus zorg voor een laagje water zodat je baby veilig kan spelen in bad met deze badring.

De badring, badzitje Aquababy is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Zwart/Wit, Grijs/Lime Groen, Aqua/Lime Groen en Lime groen/Grijs

De Badring Aquababy is een badzitje wat je kindje ondersteunt bij het rechtop zitten in bad. Nu heb je je handen vrij om met je kindje te kunnen spelen in bad.

Wil je zelf zien hoe de badring Aquababy werkt, kijk dan dit filmpje.

 • Algemeen - 8/10
  8/10
 • Duurzaamheid - 8/10
  8/10
 • Kwaliteit - 8/10
  8/10
 • Gebruiksgemak - 8.5/10
  8.5/10
 • Prijs - 7.5/10
  7.5/10

Stem uitbrengen!

Stem Uitbrengen!

8/10
Beoordeling: 1.0 (5 stemmen)
Sending
facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail