De BeBepod is een kinderzitje die om te toveren is tot een stoelverhoger. De zitting van de bebepod is zacht en soepel waardoor uw kindje comfortabel kan zitten in dit kinderzitje. In tegenstelling tot andere zitjes is dit kinderstoeltje om te turnen tot een stoelverhoger waardoor uw kindje heerlijk bij u aan tafel kan zitten. De BeBePod is voorzien van een veiligheidriempje waardoor uw kindje niet voorover kan gaan hangen, daarnaast is de BeBePod ook voorzien van riemen om aan de stoel te bevestigen zodat uw kindje veilig op een gewone stoel kan zitten. Door de pasvorm van de BeBePod zal uw kindje snel in dit stoeltje kunnen zitten. We krijgen als ouders er altijd een keer mee te maken dat uw kindje niet meer wil liggen maar alleen nog maar willen zitten terwijl uw kindje nog niet zelfstandig kan zitten. Met de BeBePod kan dit dus wel. De BeBePod is voorgevormd waardoor uw kindje hierin comfortabel en veilig kan zitten.

Het advies is wel, dat als uw kindje nog niet kan zitten en uw de BeBePod gebruikt, uw kindje niet langer dan een half uur achter een uw kindje hierin te laten zitten. Zodra uw kindje zelfstandig kan zitten kunt u uw kindje zelf laten bepalen hoelang ze er in willen zitten.

Doordat dit kinderzitje ook gebruikt kan worden op een gewone stoel groeit dit kinderzitje met uw kindje mee. Deze toevoeging zorgt ervoor dat uw dit kinderzitje veel langer kan gebruiken dan andere kinderzitjes.

Over de BeBePod is goed nagedacht zo wordt dit kinderstoelje compleet geleverd met een tafelblad, kleurrijke, vrolijke verwisselbare placemats, 3 punts gordel voor uw kindje, gordel voor bevestiging aan een stoel en speelgoed die eenvoudig te plaatsen en te demonteren is op de BeBePod.

De BeBePod is te verkrijgen in Lime Groen, Oranje en Rood

Share

About Author

Rachel

Moeder van 2 jonge kinderen, redactrices en eigenaar van Baby Product van het Jaar. Sinds een paar jaar actief met Baby Product van het Jaar met als doel ouders te laten kennismaken met de baby producten die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Daarnaast test ik ook zelf producten voor baby product van het jaar. Het stemmen laat ik aan de ouders over...

Ervaringen van ouders

 1. Ik heb de bebepod samen met mijn dochtertje van 6 maanden getest. Allereerst valt op dat het een gezellig stoeltje is. Het gebruikte materiaal is lekker zacht en de kleuren zijn erg vrolijk. Het stoeltje is makkelijk schoon te maken. Ook de riempjes die erbij zitten zijn makkelijk schoon te maken.
  Het tafelblad heeft twee gaten waar het speeltje in zit. Daar kan wel viezigheid in gaan zitten.

  Het speeltje is erg leuk, maar zat voor onze dochter niet stevig genoeg. Ze trok hem er iedere keer af. De vrolijk gekleurde bladen die je op het blad kan leggen vind ik niet praktisch. Die blijven natuurlijk niet liggen en zijn prachtig om mee te zwaaien en op te kauwen. Geen meerwaarde dus.

  Onze dochter zat erg veel scheef in het stoeltje omdat ze de riempjes die er onderaan hangen erg interessant vond. De riempjes eraf halen is geen optie, want dat is een gepriegel om ze er iedere keer er weer aan te maken als je ze nodig hebt.

  Ik vind het stoeltje eerlijk gezegd geen meerwaarde hebben als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een wipstoeltje en een kinderstoel.
  Als het kindje nog niet toe is aan zitten kan ze in de wipstoel, als ze kan zitten kan ze over in de kinderstoel. Wel zou je het kunnen gebruiken als zitverhoger, maar dan is het kind al groter en vraag ik me af of ze dan genoeg ruimte heeft voor de beentjes.

  We vonden het erg leuk om dit stoeltje te testen en hopelijk hebben andere ouders iets aan onze ervaringen met de Bebepod.

 2. Ik heb de Bebepod getest met mijn 5 maanden oude dochtertje. Eerlijk gezegd vind ik niet dat hij geschikt is voor zo’n jong kind. Zij kan nog niet zelfstandig zitten en zelfs in de Bebepod zakte ze vrij snel scheef zodat ze er meer in hing dan zat. Het speeltje op het tafelblad vond ze wel verschrikkelijk leuk. De ruimte voor de beentjes vind ik wat nauw, zeker als het blad of de knop er op zit. Ik had dan het idee dat die stevige babybeentjes klem kwamen te zitten.

 3. ik heb het product met veel plezier gebruikt.
  Mijn zoontje is 10 maand. Het is een handig hulpmiddel om wat beter rechtop te leren zitten. Maar toen mijn zoontje dat kon, wilde hij er niet vaak meer in.
  Ook toen hij begon te kruipen is dat interessanter.
  Ik denk dat het vooral goed geschikt is van 5 maand tot 10 maand

 4. Wij hebben de bebepot met veel plezier mogen gebruiken, het is een zeer handig artikel en mijn zoontje vond het prachtig erin te zitten.
  Het is gemaakt van lichtgewicht rubberachtig materiaal en handig overal mee naar toe nemen vooral als u kindje nog niet zelfstandig lang rechtop kan zitten.
  Het enige nadeel is dat het eettablet en de bijgeleverd knop er wat lastig op gaan, vaak zat hij niet goed en “ontsnapte” mijn zoontje uit de bebepod :-)
  Dit ook omdat hij inmiddels 10 maanden is en toch zelf gaat kruipen etc. Ik denk dat de bebepod vooral geschikt is voor de kleinere babys vanaf een maand of 5.
  Ze kunnen er uiteraard nog langer in zitten dan 10 maanden maar dat ligt aan het kindje zelf denk ik, dit heeft vooral te maken met de bewegelijkheid van u kleintje. Ik wil dit product een 8 geven en vind het zeer zeker een aanrader voor de wat jongere babys! Helaas kunnen wij hem niet meer gebruiken voor onze kleine.
  bedankt weer team van babyproduct van het jaar voor het testen van dit artikel! groetjes Sharon

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>