De Sweet Motion Island Dream muziekmobiel van Tiny Love is voorzien van grappige en interessante diertjes die ronddraaien op muziek. Uit het muziekkastje komen rustige en zachte kleuren die elkaar afwisselen. Deze muziekmobiel van Tiny Love  geeft uren speel-, kijk- en luister plezier.  De muziekmobiel zal na 20 minuten vanzelf uitgaan waardoor deze Tinylove muziekmobiel ook te gebruiken is aan het bedje van uw baby. Zo kan uw baby heerlijk in slaap vallen met de rustgevende muziek. Dankzij de 6 verschillende muzieksoorten en 18 verschillende nummers zal de baby niet snel verveeld raken. De muziek en het draaien van de muziekmobiel is afzonderlijk te gebruiken. Zo kunt u zelf kiezen of u deze muziekmobiel alleen wilt laten draaien of alleen de muziek laat horen.

De Tiny Love Muziekmobiel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Als de baby ouder is kunt u de muziekmobiel gebruiken als muziekkastje, dan kan uw baby door de grote knoppen op de muziekkast hem zelf bedienen door bijvoorbeeld verschillende muziekjes te kiezen of hem aan of uit te zetten. In de box is dit een zeer leuke bezigheid maar kan ook zeker gebruikt worden in het bedje aangezien uw baby dan altijd de muziek aan kan zetten wanneer het daar behoefte aan heeft.

De Sweet Motion Island dream muziekmobiel wordt geleverd met een afstandsbediening, zo kunt u deze muziekmobiel aanzetten op afstand. Dit is zeer praktisch als uw baby in bed ligt en u de muziekmobiel nog een keer wilt aanzetten, maar u niet wilt dat uw baby u ziet.

Deze muziekmobiel werkt op batterijen 3 x C voor de muziekmobiel en 2 x AAA voor de afstandsbediening. De batterijen zijn niet inbegrepen bij de aanschaf van de Sweet Motion Island Dream muziekmobiel.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail