Het molly speelkleed is een ideaal speelkleed voor buiten. Handig omdat het tot een klein pakketje op te rollen en mee te nemen is. Het molly speelkleed is voorzien van een waterdichte onderkant waardoor dit speelkleed gewoon op het gras te leggen is. Het speelgedeelte van dit speelkleed is voorzien van een zeer zachte stof (flanel), waardoor dit kleed heerlijk comfortabel aanvoelt.

Het molly speelkleed is maar liefst 175 bij 175 cm, dit maakt het dus een van de grootste speelkleden om mee te nemen. De vulling is van 200 g /m2 holle vezels gemaakt en zal uitgerold lekker zacht zijn. Wilt u het speelkleed in huis gebruiken wat natuurlijk kan is het belangrijk dat u rekening houdt met gladde vloeren. Het kleed zal schuiven op een gladde ondergrond, dit komt door de waterdichte onderkant. Het speelkleed zal wel zijn warmte vasthouden en zal dus de kou van de grond niet opnemen.

Het Molly speelkleed bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):
 tevredenbaby

Gaat u op vakantie dan is dit kleed ideaal om mee te nemen. Het zal weinig ruimte in beslag nemen en door de holle vezels is deze zeer licht van gewicht. Dus gaat u vliegen zal dit speelkleed weinig ruimte en gewicht innemen. Besluit u heerlijk te gaan picknicken dan is dit echt een onmisbaar kleed. Hij is groot en makkelijk schoon te maken. Te plaatsen op een vochtige ondergrond door zijn waterdichte onderkant.

Het Amazones Molly speelkleed is inmiddels te verkrijgen in 2 kleuren, een vrolijke rood met oranje of een neutrale crème kleur met strepen.

Wij hebben het molly speelkleed grondig getest en zijn zeer tevreden over dit kleed. Wij nemen hem onderweg altijd mee en ligt bij ons standaard in de auto. Zo hebben wij altijd een kleed bij de hand. Door zijn waterdichte onderkant kan het zand makkelijk verwijderd worden en is het kleed zo weer schoon en op te rollen. Groot voordeel dat het bijna niets weegt en op te rollen is naar een zeer klein pakketje. Met het handvat wat eraan zit makkelijk mee te nemen. Wij zijn zeer tevreden met dit kleed en zal bij ons nog jaren meegaan. Ondanks dat het  kleed heel groot is is deze alsnog makkelijk te wassen in de wasmachine. Dus spuugt u kindje een keer of knoeit het op dit kleed gewoon op 30 graden te wassen, ideaal. Het kleed is zeker aan te raden voor ouders met kleine kinderen.

Share

About Author

Rachel

Moeder van 2 jonge kinderen, redactrices en eigenaar van Baby Product van het Jaar. Sinds een paar jaar actief met Baby Product van het Jaar met als doel ouders te laten kennismaken met de baby producten die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Daarnaast test ik ook zelf producten voor baby product van het jaar. Het stemmen laat ik aan de ouders over...

Ervaringen van ouders

  1. Speelkleed net binnen gekregen, lijkt een fijn kleed want waterdichte onderkant en zachte flanellen bovenkant. Door dikte komt de kou van de grond niet door het kleed heen.

    Alleen de maat is kleiner dan op deze site staat beschreven, namelijk: 175 x 135 cm!

  2. Werkelijk een geweldig speelkleed voor baby’s voor binnen en buiten. Maar ook heerlijk voor jezelf voor op het strand of om lekker met het hele gezin op te picknicken. Ik ben er super blij mee en heb hem standaard achter in mijn auto liggen. Zo kan ik hem niet vergeten. Zelf heb ik de andere kleur. De cacao. Die is bruin / crème gestreept.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>