Izzy Melody

6.4

Algemeen

6.4/10

Kwaliteit

6.5/10

Gebruiksgemak

6.7/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

6.0/10

Wel eens gedacht aan een bijtring die je kan gebruiken als armband? Izzy Melody BabyBangle komt met een bijtring die je om je arm kan doen als een armband. Op de Izzy Melody BabyBangle bijtring kan je baby kauwen op het moment dat dat nodig is. De bijtring kun je alle kanten op buigen, kun je dragen als een armband en is makkelijk schoon te maken door hem te steriliseren of in de vaatwasser mee te laten wassen. De Izzy Melody BabyBangle bijtring is zo gemaakt dat deze ook nog eens fraai staat om de arm, hierdoor is het niet eens te zien dat je een bijtring bij je hebt.

De Izzy Melody BabyBangle bijtring is gemaakt van een medisch siliconen materiaal dat niet schadelijk is voor je baby en zeer licht is van gewicht. De BabyBangle bijtring is BPA vrij en kan tegen temperaturen van – 40 graden tot 200 graden Celsius. De bijtring kan alle kanten op gebogen worden zonder dat de bijtring zou kunnen scheuren of breken. Ook beetafdrukken zullen niet zichtbaar zijn. Met de BabyBangle bijtring heb je een mooi sieraad om en kun je deze gebruiken als bijtring op de momenten dat dit nodig is. Maak de bijtring schoon met een toetdoekje en je kunt hem zo geven aan je baby. Dit is tenslotte veel hygiënischer dan een sleutelbos.

De bijtring kun je ook gebruiken als speeltje. Ben je onderweg en kom je iemand tegen en de kinderwagen staat stil kan het gebeuren dat je baby gaat huilen. Dit kan het moment zijn dat je de bijtring even geeft aan je baby om er mee te spelen en indien gewenst kan je baby zonder dat het schadelijk is er in bijten. Zo heb je niet alleen een armband of bijtring maar ook altijd een speeltje bij je op momenten dat je je baby even moet afleiden. De armband is geschikt voor zelfs de allerkleinste. Je baby kan leren pakken en kan de armband natuurlijk zonder enig probleem in zijn of haar mond stoppen. Wist je dat goed kauwen de spraak van je kindje stimuleert.

Ideaal de Izzy Melody BabyBangle bijtring en armband in 1, nooit meer hoeven zoeken naar een veilig speeltje of bijtring als je onderweg bent.

De Izzy Melody BabyBangle bijtring is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je de bijtring ook af kunt stemmen op de kleding die je aan hebt. Wil je nog meer lezen over deze bijtring dan staat er ook nog veel extra informatie over dit product bij de makers van dit product. De Izzy Melody Babybangle wordt geproduceerd in Groot-Brittannië, dus je weet zeker dat het kwaliteit is voor je kleine.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail