De BenBat travel friend is een heerlijke knuffel voor in de auto. Maar dit is niet zomaar een knuffel naast het feit dat deze knuffel gemaakt is om het hoofdje van uw kindje te beschermen tijdens de autoritten kan uw kindje ook nog eens heerlijk in slaap vallen tegen de travel friend. Het beschermd de nek van uw kindje en zal er ook voor zorgen dat uw kindje niet in een rare positie in slaap valt in de auto. Zo kan uw kindje heerlijk slapen in de auto zonder dat het na de autorit last van zijn of haar nek heeft.

Wilt u uw kindje laten slapen is de Benbat travelfriend makkelijk te bevestigen aan de autostoel waardoor deze heel handig op zijn plek blijft. Ideaal voor langere autoritten

De Benbat travelfriend zijn de verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo is er de kip, bever, poes, alien, monster, muis en kikker. Daarnaast zijn ze in verschillende maten voor verschillende leeftijden te verkrijgen. Zo heeft uw kindje altijd zijn of haar knuffel bij zich in de auto en kunnen ze heerlijk wegdromen met deze autoknuffel.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail