Slapen is in de eerste maanden van uw baby een van de belangrijkste dagbesteding, daarom is het belangrijk hoe u uw baby onderweg meeneemt maar ook waar u uw baby in laat slapen in de eerste maanden. Veel ouders nemen hun baby mee in de autostoel en laten hun baby daar ook in slapen. Er wordt geadviseerd om dit niet langer dan 1,5  uur achter een in de autostoel te laten zitten. Dit omdat er veel belasting komt op de ruggengraat en de heupjes van uw baby en dit niet de correcte positie is voor uw baby. De cosi sleep is een ideale aanvulling op uw autostoel. Met de cosi sleep kunt u op pad met een opvouwbaar bedje die u kunt gebruiken op vakantie, op de camping, in de tuin, naar vrienden of familie. Zo heeft u in een handomdraai altijd een babybedje bij de hand waar uw baby heerlijk en veilig in kan slapen.

De Cosisleep bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_boll_nieuw

De Cosi sleep is inmiddels voorzien van een standaard waarmee u dit bedje ook ideaal voor thuis kan gebruiken voor de eerste maanden. U kunt dit bedje ideaal op de babykamer zetten en uw baby hier de eerste maanden in laten slapen. Maar ook voor baby’s die onrustig zijn waarbij u er toch voor kiest om het tijdelijk op uw eigen kamer te laten slapen is dit bedje ideaal. Het neemt namelijk niet zoveel ruimte in beslag en kunt u makkelijk weer inklappen.

Door de UPF50+ UV beschermende hoes kunt u uw baby ook in de Cosi Sleep in de zomer in de tuin laten slapen. Deze UV beschermende hoes gaat over de cosi sleep heen en is voorzien van een muskietennet die makkelijk afritsbaar is aan 2 kanten waardoor uw baby heerlijk geboren kan slapen. Door de standaard kunt u uw baby altijd bij u in de buurt laten slapen en is natuurlijk ideaal voor baby’s die onrustig zijn.

Voordelen van het Cosi Sleep Reisbedje voor uw baby:
  • ideaal voor op de babykamer, op vakantie, op visite of in de tuin
  • opvouwbaar eigen bedje van uw baby (veilig en geborgen)
  • gezond voor uw baby in verband met de lighouding
  • uw baby heeft u altijd dicht bij
  • goede aanvulling op de autstoel
  • goede bescherming door UV Kap
  • heerlijk geborgen nestje voor uw baby
FacebooktwittermailFacebooktwittermail