Nabby Babyfoon

6.5

Algemeen

6.8/10

Kwaliteit

6.5/10

Gebruiksgemak

6.7/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

6.0/10

Minpunten

  • Helaas niet meer te verkrijgen

De vraag welke babyfoon is nu geschikt voor de babykamer. Dat vroegen de maker van de Nabby babyfoon zich ook af. Hierdoor hebben ze een babyfoon ontworpen die aan alle wensen van de (aanstaande) ouders voldoet. Een kraakhelder geluid, zodat je echt alles kan horen op de babykamer. Te bedienen met je telefoon of tablet door een gratis app die voor deze babyfoon is ontwikkeld. En zeker niet onbelangrijk deze babyfoon is zeer gebruiksvriendelijk. Geen ingewikkelde bediening gewoon plug en play. De Nabby babyfoon bedien je slecht met 1 knop. Je zet hem aan download de app, verbinden en de babyfoon werkt.

Wie kan er nu het beste een babyfoon laten maken? De ouders zelf toch? Je ziet wel vaker dat producten ontstaan omdat ouders tegen problemen aan lopen en niet het product kunnen vinden wat ze zoeken. Zo liepen de ontwerpers van de Nabby babyfoon ook tegen het probleem aan dat ze geen juiste babyfoon voor hun eigen kindje konden vinden. Samen met vele ouders zijn ze dan ook aan de slag gegaan om de beste babyfoon te ontwerpen. Maar wat zijn dan de eigenschappen van de beste babyfoon? Het geluid moet helder zijn, omdat je graag alles helder wil horen op de babykamer. Het bereik moet groot zijn, omdat je ook rond je huis je baby wil kunnen horen. Lage stralingswaarde, je wil dat je baby in een gezonde omgeving kan slapen. De batterij moet lang mee gaan en de bediening moet eenvoudig zijn. Al deze eigenschappen in een babyfoon kan dat? Ja dat kan, de Nabby babyfoon heeft het allemaal.

We zetten even alle eigenschappen van de Nabby babyfoon even op een rijtje en lekker de eigenschappen even uit:

Groot bereik

Bij de Nabby babyfoon wordt er gebruik gemaakt van Afstand-Bluetooth dit houdt in dat het een bereik heeft van maar liefst 350 meter.

Utra lage straling

Er wordt gebruik gemaakt van bluetooth, waardoor de straling niet meer dan 0.08mW is. Dit zendt hij alleen uit op het moment dat je gebruik maakt van de babyfoon.

Geen storingen in geluid

Door de speciale verbinding van deze babyfoon zal de babyfoon storingsvrij zijn en niet belemmerd worden door andere toestellen of stoorzenders. Hierdoor zal het geluid ook kraakhelder zijn als je baby geluid maakt op de babykamer. Wel zo fijn en hierdoor kun je dus ook alles horen op de kamer.

Batterijvermogen

De Nabby babyfoon heeft maar liefst een batterijvermogen van 70 uur. En binnen een uur volledig opgeladen.

De Nabby babyfoon heeft alle eigenschappen wat een babyfoon nodig heeft. Een babyfoon die ontworpen is door ouders die graag hun kindje willen horen zonder dat het kraakt of dat er een ingewikkelde babyfoon aan te pas moet komen.

Is dit niet de babyfoon die je zocht. Wij hebben nog meer babyfoons op de site staan die wij inmiddels hebben kunnen testen samen met onze testouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail