Met de Easideam droomschaap kan uw kindje heerlijk wegdromen. Dit schaapje is heel speciaal en heeft alle eigenschappen voor rust en troost. De Easi dream is onder andere voorzien van een heerlijke sfeervolle verlichting waardoor uw kindje niet bang hoeft te zijn in het donker. U kunt eenvoudig het lampje aan doen door in zijn pootje te knijpen. Na 20 minuten zal het lampje vanzelf weer uit gaan. Dit lampje wordt niet warm en kunt u met een gerust hart aan uw kindje geven.

De Easydeam droomschaap bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_boll_nieuw

Naast het lampje heeft dit schaapje nog 4 rustgevende muziekjes. Een van de geluiden wat in dit schaapje zitten zijn de baarmoedergeluiden die uw baby al die maanden in de buik heeft gehoord. Indien u dit schaapje bij het bedje hangt vanaf de geboorte zal het uw baby het vertrouwde gevoel geven wat ze al die tijd hebben gehad en zal uw kindje de rust geven dien het nodig heeft. Het schaapje heeft ook nog een waterval geluid en een klassieke harp.

U kunt het geluid regelen door de schakelaar in het schaapje. Deze is uit het schaapje te halen waardoor u de easideam droomschaap makkelijk kan wassen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail