Met het Tomy Disney plaspotje kunt u een start maken met het zindelijk maken van uw kindje. Met dit potje van Tomy zullen de Disney vriendjes altijd in de buurt zijn. Zo zijn er 3 verschillende potjes, het Minnie Mouse potje, Mickey Mouse potje en het Cars potje. S

amen met de favoriete Disney figuren van uw kind beginnen met het leren plassen op een potje. Het Tomy Disney plaspotje heeft nog een fijne extra eigenschap dat het ook om te toveren is tot een wc bril verkleiner. De bril van het Tomy Disney plaspotje haal je eenvoudig uit het potje en plaats je vervolgens op de gewone wc. Het Tomy Disney plaspotje kan vervolgens dienen als opstapje. Zo kun je zelf het tempo bepalen van je kindje en kijken waar je kindje aan toe is. Is het toe aan zijn eigen potje of wil het graag op de grote mensen wc plassen.

De meeste ouders beginnen als plaspotje en omdat dit al een vertrouwd plaspotje is wordt de stap naar de grote mensen wc een veel kleinere stap omdat ze het potje al kennen.

Je komt er als ouder een keer voor te staan: je kindje is toe aan het leren passen op een potje of grote mensen wc. Vaak is de stap erg groot naar een grote mensen wc en is een potje een goed begin. Dit beschouwt je kind al snel als zijn wc en dan is de kans groot dat je kindje zijn plasje op zijn eigen potje zal doen. Daarnaast is een potje handig als je bijvoorbeeld op de bovenverdieping geen grote mensen wc heeft en je kindje in de avond voordat je gaat slapen toch nog even een plasje moet doen.

Dan is het handig het potje op de kamer van je kindje te zetten. Dit potje zal je kindje belonen als het zijn of haar plasje op het potje heeft gedaan, trek aan de arm van het potje en je kindje zal verschillende Disney geluiden horen, voor ieder potje een bijpassend geluid.

“Je kindje wordt groter en is er aan toe om te beginnen met zindelijkheidstraining. Samen met het Tomy Disney plaspotje kun je samen gaan trainen. Om te beginnen als plaspotje en uiteindelijk als wcbril verkleiner.”

De wc bril verkleiner is gemaakt van een zacht materiaal dat niet koud aan voelt. Hierdoor zal je kindje het niet onprettig vinden om op de wc bril te gaan zitten. Het Tomy Disney plaspotje is uitneembaar waardoor deze makkelijk schoon te maken is.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail