Tommy Tippee verzorgingsset

6.6

Algemeen

6.6/10

Kwaliteit

6.5/10

Gebruiksgemak

6.7/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Handig setje om overal mee naar toe te nemen

Met de Tommee Tippee verzorgingsset baby heb je gelijk alles bij de hand als je je baby gaat verzorgen. Handig in een speciaal etui zodat je niets kwijt kan raken. Wat zit er nu allemaal in de Tommee Tippee verzorgingsset: een baby schaartje, een setje wegwerp vijltje, een borstel, een baby kam, een thermometer, een neussnuiter en een tandenborstel. Met de Tommee Tippee verzoringsset hoef je nooit meer te zoeken naar je spulletjes en heb je altijd alles binnen handbereik.

De beste baby spulletjes in een handig etui speciaal afgestemd op je pasgeboren baby. Zo zijn wij van Tommee Tippee de goede kwaliteit wel gewend maar hebben een aantal producten ook nog wat extra’s. Zo geeft de thermometer door middel van een speciaal geluid aan dat je baby koorts heeft. Het schaartje voor het knippen van de nageltjes van je baby heeft een speciaal handvat waardoor het beduidend makkelijker is om die kleine nageltjes te knippen. Ben je toe aan het poetsen van de tandje of tandvlees van je baby heeft deze ook een speciale vorm en ligt deze makkelijk in de hand. Zo heb je met de Tommee Tippee verzorgingsset alles bij de hand en bestaat deze set alleen uit de beste baby producten zodat de verzorging een stuk makkelijker wordt.

“Met de Tommee Tippee verzorgingsset voor je baby heb je alles binnen handbereik. Nooit meer hoeven zoeken naar een schaartje, borsteltje, kam, thermometer, vijl, neussnuiter of de tandenborstel. Topkwaliteit verzorgingsspulletjes voor je baby.”

De Tomee Tippee verzorgingsset wordt geleverd in een zwart etui met alle producten voor de juiste verzorging van je baby. Heb je vragen over dit product die wij niet kunnen beantwoorden verwijzen we je door naar de leverancier van de Tommee tippee producten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail