Tiny Love speelkleed sunny day

49.95
7.6

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Mooi en zeer gevarieerd speelkleed
  • Ondanks veelvuldig wassen blijft het speelkleed mooi
  • In draagtas makkelijk overal mee naar toe te nemen
  • Goede kwaliteit gaat lang mee

Met het Tiny Love Sunny Day speelkleed creëer je voor je baby gegarandeerd veel speelplezier. Met verschillende speeltjes, motieven, kleurtjes, labels en rammeltjes zal je baby iedere keer weer verrast worden. Je baby kan met dit speelkleed op ontdekkingstocht gaan. Alle speeltjes zijn te verplaatsen dus gaan mee in de ontwikkeling van je baby. Is je baby toe aan het grijpen hang dan een speeltje op de juiste hoogte dat je baby ernaar kan grijpen.

Het speelkleed wordt geschikt geacht voor baby’s vanaf de geboorte maar ik advies zelf dat het verstandig is om met het Tiny Love Sunny Day speelkleed te beginnen vanaf 3 maanden. Het ligt een beetje aan de ontwikkeling van je baby begin er in elk geval niet te vroeg mee. Als ouders voel je vanzelf aan op het moment dat je baby er aan toe is.

Het Tiny Love Sunny Day speelkleed is voorzien van een grote spiegel. Voor je baby is de wereld nog niet zo groot en om naar jezelf te kunnen kijken is vaak al heel interessant. Je zult zien dat je baby heel anders kijkt naar speelgoed dan dat wij volwassene dat doen. Heb je net het speelkleed leg je baby er dan niet te lang op, het is namelijk een vrij druk kleed en zal veel indrukken bij je baby achterlaten. Je kunt dit opbouwen.

Hoe ouder je baby hoe meer ze aan kunnen. Je kan de impulsen ook verminderen door niet alles aan te bieden wat op het speelkleed zit maar iedere keer wat. Leg eerst alleen het kleed neer. Aan het kleed zitten namelijk allemaal frutsels en verschillende stofjes waar je baby aan kan voelen. Je kan zelf naast je baby gaan zitten of liggen en samen spelen maar je kunt ook je baby even zelf laten spelen.

Je kunt de speeltjes die standaard bij dit baby speelkleed geleverd worden verplaatsen aan dit kleed. Door de verschillende ringen aan het kleed kun je de speeltje op verschillende hoogtes hangen. Het speelkleed groeit dus met je baby mee. Door het speelgoed op verschillende hoogtes te hangen motiveer je je baby om zijn of haar nek te trainen en zijn of haar hoofdje te gebruiken om bij het speelgoed te komen.

Er zijn verschillende materialen gebruikt voor het Tiny Love Sunny Day speelkleed. Zo leert je baby dat alles anders aan voelt. Het Tiny Love Sunny Day speelkleed heeft een afmetingen van: h55 x b88 x d78  en is ongeveer 1.25 kilogram. Door zijn handige draagzak, die er bij het speelkleed zit, kun je dit kleed dus makkelijk opbergen of meenemen. Zijn wij iets vergeten te melden kun je ook nog even kijken op de site van Tiny Love zelf. Dit is wel in het Engels.

Het Tiny Love Sunny Day speelkleed is een kleed wat garant staat voor veel speelplezier. Dit kleed is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Nu kan je baby op ontdekkingstocht met dit speelkleed.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail