Kees plaspotje

19.95
7.2

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken, uitneembare binnen bak
  • Zorgt voor een goede zit
  • Makkelijk overal te plaatsen zeer licht gewicht

Het Kees plaspotje bestaat uit een potje met een hoge rugleuning. Een groot voordeel hiervan is dat je kindje rechtop kan plassen en daardoor volledig kan uitplassen. Heel belangrijk bij kinderen is de houding bij het plassen. Zeker als je kindje vanuit de luier over gaat stappen tot het leren plassen op een plaspotje.

Het is al een heel proces om over te stappen naar de zindelijkheid. Bij de training hiervan is de houding zeer belangrijk om later plasproblemen deels te kunnen voorkomen. Het Kees Plaspotje heeft een extra hoge rugleuning waardoor je kindje voldoende ondersteuning heeft bij het naar de WC gaan. Door die hoge rugleuning ontstaat voldoende ondersteuning waardoor je kindje er geen gehaaste klus van zal maken en de tijd neemt om bijvoorbeeld uit te plassen.

Het Kees Plaspotje met hoge rugleuning. Zo leert je kindje plassen in een goede houding wat plasproblemen kan voorkomen.

Bij het Kees plaspotje is de binnenpot er eenvoudig uit te halen en vervolgens makkelijk schoon te maken. Aan de voorkant van de binnenpot zit een opstaande rand zodat de jongens niet over de pot kunnen plassen. Het kinderpotje is voorzien van een anti-slip rand aan de onderkant dus de buiten bak zal goed op zijn plaats blijven staan. Zet je dit kinderplaspotje weg dan is deze met een deksel af te dekken.

Dit plaspotje is overal in het huis te plaatsen. En te gebruiken vanaf het moment dat je kindje gaat aangeven gebruik te willen maken van de WC. Dit is vaak nog een enorme stap waardoor dit plaspotje zeer geschikt is. Maar ook voor ouders die bijvoorbeeld geen WC boven hebben en zijn of haar kindje toch naar de WC moet. Het Kees plaspotje is diep genoeg en kan daardoor lang gebruikt worden. Zelfs tot het moment je kindje toe is aan de grote mensen WC en dit zelfstandig kan. Ook in de nacht.

Het kinderpotje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je moeite met de zindelijkheidstraining van je kindje? Dan kan de plassticker zindelijkheidstraining je hierbij helpen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail