Plassticker zindelijkheidstraining

13,89 euro
8.5

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.6/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Door beloning bereik je snel de zindelijkheid
  • Makkelijk en duidelijk in gebruik

Wie kent ze niet de plasstickers. De meeste van ons hebben ze waarschijnlijk ergens wel eens in de wc zien zitten. Nu zijn ze in een nieuw jasje gestoken met deze Plassticker zindelijkheidstraining wordt het zindelijk maken van je kindje kinderspel.

De uitvinder van de plassticker heeft niet stil gezeten. Hij heeft na de plassticker zijn idee verder uitgewerkt in een zindelijkheidstraining voor jonge kinderen. Voor kleine kinderen is het namelijk heel belangrijk dat ze beloond worden. Na een positieve gebeurtenis zoals bijvoorbeeld bij de zindelijkheidstraining.

Voor vele ouders, en dan spreken wij ook uit ervaring, kan het soms best lastig zijn om je kindje zindelijk te krijgen. Zeker als je kind de 4 jaar gaat naderen. Kinderen moeten als ze naar school gaan namelijk zindelijk zijn. Kinderen mogen in de klas geen luier meer dragen en dat is best lastig als je kindje echt niet wil.

Vanaf nu is er een zindelijkheidstraining die het voor je kindje niet alleen makkelijker maakt maar ook een stuk leuker waardoor de druk af zal nemen. De zindelijkheidstraining bestaande uit 2 plasstickers voor in een potje, een boekje en een stickervel met 50 zon stickers.

Hoe werkt de Plassticker Zindelijkheidstraining?

Je plakt een van de plasstickers in het potje. Zodra je kindje hier een plasje op gedaan heeft zal de sticker veranderen van een donkere wolk waar het vrolijke zonnetje achter verscholen is naar een vrolijk lachend zonnetje zonder wolk.

Het boekje wat erbij zit bestaat uit een stappenplan en een checklist die aangeeft wanneer je het beste kunt beginnen met de zindelijkheidstraining. Zodra het vrolijke zonnetje zichtbaar is, wanneer je kindje een plasje heeft gedaan in het potje mag je kindje een zonnetje in zijn of haar boekje plakken. Zo train je samen met je kindje op een spelende wijze het plassen op het potje.

Nu wordt met de Plassticker zindelijkheidstraining veel makkelijker. Nu kan ook jij je kindje helpen met het zindelijk worden. Met de Plassticker wordt dit echt kinderspel

FacebooktwittermailFacebooktwittermail