One2Stay Opvouwbare kinderstoel

89.99
0

Algemeen

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Gebruiksgemak

0.0/10

Duurzaamheid

0.0/10

Prijs

0.0/10

Pluspunten

  • Op dit moment hebben wij nog geen ervaringen met deze kinderstoel. Heb jij die wel laat het ons dan weten onder aan deze pagina en maak kans op mooie prijzen.

De One2Stay opvouwbare kinderstoel is speciaal ontworpen voor onderweg of als je bijvoorbeeld heel weinig ruimte hebt voor een normale kinderstoel. Ideaal voor een dagje weg of bij opa en oma. Met een volledig verstelbare rugleuning en een 5- puntgordel is deze stoel zeer comfortabel. Daarnaast is deze opvouwbare kinderstoel ook uitgerust, in tegen stelling tot zijn kleine broertje, met een tafelblad. De One2Stay kinderstoel is dus helemaal compleet en kan helemaal op zich zelf staan.

Deze kinderstoel is super handig om mee te nemen. Zeer klein opvouwbaar, waardoor deze overal mee naar toe te vervoeren is. Makkelijk voor een dagje weg of mee te nemen op vakantie. Zo heb je altijd je eigen kinderstoel bij de hand. Deze opvouwbare stoel is van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijk comfortabele zit. Zo zit je kindje altijd op de juiste hoogte bij je aan tafel. Handig is ook het tafelblad. Wil je je kindje graag aanschuiven aan tafel dan is deze stoel ook te gebruiken zonder tafelblad. Het tafelblad is zeer makkelijk te demonteren.

Op vakantie of een dagje weg met de One2Stay opvouwbare kinderstoel Comfort heb je altijd en overal een veilige kinderstoel bij de hand.

De makers van deze kinderstoel hebben echt overal aan gedacht. Veiligheid staat bij hun voorop en dat is qua ontwerp ook terug te vinden. Dit kinderzitje is voorzien van een stevig aluminium frame zowel aan de voorkant als de achterkant. Door zijn 5- puntgordel wordt deze kinderstoel nog veiliger om je kindje in te zetten. Nu kan het niet zo makkelijk uit de kinderstoel komen. Wel is het belangrijk om altijd bij je kindje aanwezig te blijven als het in de kinderstoel zit. Kinderen zijn tenslotte zeer vindingsrijk. Je kunt iets nog zo veilig maken maar we moeten dit zelf ook in de gaten houden.

Nog een mooie bijkomstigheid is dat deze kinderstoel een verstelbare rugleuning heeft. Al zou je kindje in slaap vallen in de stoel dan is de rugleuning makkelijk te verstellen zodat je kindje niet naar voren kan vallen. Heerlijk even relaxen en bijkomen met de rugleuning naar achter.

De One2Stay opvouwbare kinderstoel is maar 3.2 kilogram. Hierdoor dus super makkelijk voor iedereen mee te nemen. De stoel zit opgevouwen in zijn eigen zak met een draaggordel.

We zetten de eigenschappen van deze opvouwbare kinderstoel even op een rij:

  • Zeer makkelijk op te vouwen tot een draagbaar pakket
  • Voorzien van hoge rugleuning
  • Makkelijk in en uit elkaar te zetten
  • Met speciaal tafelblad
  • Voorzien van een 5- punt gordel
  • Kinderstoel is maar 3.2 kilogram

Is dit niet die handige kinderstoel die je zocht? Wij hebben nog meer kinderzitjes op onze site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail