De UNI kruipdeken van ISI Mini is gemaakt van 100% katoen en is uitgevoerd in badstof. U zult merken doordat het boxkleed van badstof is gemaakt deze het vocht goed zal opnemen en afvoeren, zeker in de zomer is dit zeer aangenaam. De UNI kruipdeken bestaat uit 1 kleur. De kruipdeken van ISI Mini is kleurvast en zal na veelvuldig wassen geen verkleuring veroorzaken. De uni kruipdeken is op ieder interieur aan te passen het is namelijk in veel verschillende kleuren te verkrijgen: Antraciet, Aqua Blauw, Fucshia, Licht Grijs, Paars en Wit

De kruipdekens of boxkleden ook wel genoemd van ISI mini zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze kruipdekens zijn speciaal gemaakt voor de box en passen dan ook in elke standaard maat box. Ieder boxkleed heeft een iets opstaande rand in de box, dit is de ruimte die aangehouden wordt voor het e.v.t. krimpen van de kleden in de was. Zo zult u nooit een te klein boxkleed in de box hebben liggen. Daarnaast zal het boxkleed goed op zijn plaats blijven liggen door een iets opstaande rand.

De meeste boxen hebben een standaard binnenmaat, enkel de buitenmaat wijkt in veel gevallen af waardoor de meeste boxkleden geschikt zijn.  Een standaard binnenmaat van een box is 79 bij 93 cm. Twijfelt u dan kunt u natuurlijk altijd navraag doen wat de binnenmaat is van de box. De boxkleden van ISI Mini hebben een maat van 80 bij 100 cm en zijn dus geschikt voor bijna iedere box.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail