Magneet sloten

7.3

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.3/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Volledig weg te werken aan de binnenkant van de keukenkastjes
  • Eenvoudig te monteren
  • Geen gaatjes meer boren

Iedere ouder met opgroeiende kinderen kent wel de standaard veiligheidshaakjes die in het kastje moeten worden vast geschroefd om giftige middelen achter slot en grendel te zetten. Vervelend want je maakt daarmee definitieve gaten in het kastje en die haakjes zijn soms best lastig open te krijgen. De oplossing is Jippie’s magneetsloten.

Magneetsloten, de naam zegt het al. Het kastje of de lade gaat op slot met behulp van een magneetsluiting. Een hele sterke magneetsluiting! Zo sterk zelfs dat een volwassene het kastje of de lade ook niet open kan krijgen zonder gebruik te maken van de bijbehorende magneetsleutel. Doordat de magneet het kastje stevig dichttrekt blijft deze ook nooit op een kiertje staan waardoor er ook geen kleine vingertjes tussen kunnen komen. Wat met de standaard haakjes nog wel eens gebeurt.

Een groot bijkomend voordeel is dat je het sluitwerk niet hoeft te schroeven maar eenvoudig kunt plakken met een sticker. Indien je het wel wilt vastschroeven is dat mogelijk. Zijn de kinderen na een paar jaar groot genoeg dan kun je de magneetsloten verwijderen zonder blijvende schade aan je kastjes of laden.

Wanneer ’s avonds de kinderen op bed liggen kun je ervoor kiezen de kasten en laden die voorzien zijn van een magneetsluiting te deactiveren met de magneetsleutel zodat deze weer gewoon geopend kunnen worden.

Magneetsloten van Jippie’s zijn sterke magneten waarmee je kasten en laden kunt afsluiten voor kleine onderzoekers. Schroeven is niet nodig.

Voordeel

  • plakken ipv schroeven
  • zowel montage aan bovenkant als aan zijkant mogelijk
  • ook te gebruiken op laden
  • kasten en laden zijn hermetisch gesloten zonder kiertjes

Nadeel

  • alleen te openen met speciale magneetsleutel (het is aan te raden een extra magneetsleutel te bestellen)

Wil je meer weten over deze sloten dan kun je een kijkje nemen bij de leverancier.


 

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail