De Wean Machine is bedoeld voor het pureren van de meeste soorten voedsel die geschikt zijn voor baby’s eerste vaste voeding. Voor het snel klaarmaken van een gezonde maaltijd voor onderweg of gewoon thuis even een banaantje pureren. Geen potjes en staafmixers meer, maar een handige compacte groente- en fruitpers die makkelijk meegenomen kan worden. Denk aan zacht fruit, zoals avocado, banaan, aardbeien, perzik en aan gekookte groenten zoals wortels, bloemkool, broccoli.

Je kunt bijvoorbeeld een hele banaan meenemen onderweg en deze vervolgens pureren met de Wean Machine. Met het lepeltje die op de Weanmachine zit kun je nu de gepureerde banaan uitscheppen. Is het nog niet klein genoeg kun je de banaan er nog een keer doorheen halen. Er zit een fijne en een grofe pers op dit apparaatje. Begin je net met het geven van vaste voeding is het belangrijk om met de fijne pers te beginnen. Ga je over op harde groentes is het aan te raden om deze eerst goed voor te koken om deze vervolgens te pureren in de Weanmachine

Ook pasta’s zijn zeer geschikt voor het bereiden van prakjes met de Wean Machine. De ontwerper van de wean machine zocht naar iets wat kon helpen om een snel maar gezond hapje te maken voor haar  zoon. De Wean Machine is ontwikkeld voor het gebruik thuis maar zeker zo handig onderweg.

De Wean Machine bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol logo

Voordelen van de Wean Machine op een rij:

  • Vers geperste babyvoeding in een handomdraai
  • Makkelijk in gebruik; vullen, pureren en voeden maar!
  • Compact en makkelijk mee te nemen
  • Inclusief lepel, antispat deksel, grof en fijn roostertje
  • Bespaart tijd en geld – geen extra potjes of maaltijden, uw kind eet met u mee
  • BPA, Phthalate en PVC vrij
  • Steriliseerbaar en vaatwas-bestendig wanneer geplaatst in bovenste deel van uw machine

De Wean Machine is makkelijk voor onderweg. Pureer nu snel en simpel de meeste groente en fruit met dit apparaatje. Creëer snel een gezond hapje voor je baby.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail