Jippies autospiegel

Adviesprijs € 14,95
8.6

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk je kindje in de gaten houden
  • Eenvoudig te monteren
  • Universeel past in iedere auto

De Jippies autospiegel, is een spiegel waarmee je toch je kindje in een achterwaarts gericht stoeltje op de achterbank kunt zien zitten. Door airbags in de auto is het onveilig om je baby in het autostoeltje naast je te zetten op de bijrijdersstoel. Achterin, het liefst midden op de achterbank, blijft de veiligste plek. Maar niets is vervelender dan je kindje niet kunnen zien als het op de achterbank. In tegenovergestelde richting zit en het duidelijk niet naar de zin heeft. Als ouder wil je zelf kunnen vaststellen dat er echt niets aan de hand is.

Met de Jippes autospiegel kun je tijdens het autorijden je baby in de gaten houden op de achterbank.

Bij een achterwaarts gericht stoeltje kijkt je kindje in tegenovergestelde richting. Dan is het onmogelijk om het gezichtje te zien, maar met de Jippies autospiegel kan dat wel! Via de achteruitkijkspiegel van je auto kijk je in de Jippie’s spiegel en zie je je kindje.

Leuke bijkomstigheid is dat niet alleen jij in de spiegel kunt kijken, maar ook je kindje ziet zichzelf in de spiegel wat ongetwijfeld voor vermaak zal zorgen. En dan is het nog wachten op het moment dat je kindje jou ontdekt in de weerspiegeling!

De Jippies autospiegel is makkelijk te demonteren en daardoor ook geschikt als speelgoed in de box.

De spiegel bevestig je met een verstelbare band aan de hoofdsteun van de zitplaats. Waar je je kindje in het autostoeltje hebt neergezet.

Dankzij de verstelbare band, past de Jippie’s spiegel op iedere hoofdsteun van de auto.

  • te plaatsen in elke auto dankzij de verstelbare band
  • ideaal bij achterwaarts gerichte stoeltjes
  • diameter van de spiegel is 18 cm

Is dit toch niet het product dat je zocht? Wij hebben in de categorie auto accessoires nog veel handige product voor in de auto. Heel veel producten hebben wij al kunnen laten beoordelen door ouders die producten op onze site uitvoerig testen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail