De Bumbo WC bril verkleiner is een voorgevormde wc bril verkleiner. De Bumbo wc bril verkleiner past op iedere grote mensen wc bril en zorgt ervoor dat je kindje zeer comfortabel op de wc kan zitten. En heel belangrijk het zal door het voorgevormde zit je kindje dwingen om rechtop te zitten wat heel belangrijk is omdat je kindje dan beter uit kan plassen en de blaas helemaal leeg zal plassen. Door het speciale materiaal van de Bumbo WC bril verkleiner zal het de temperatuur van het lichaam snel aannemen waardoor je kindje niet op een koude bril hoeft te zitten. De Bumbo wc bril verkleiner bied voor je kindje een veilige omgeving in de wc. De Bumbo WC bril verkleiner is bijzonder licht van gewicht waardoor je kindje al snel zelf zijn wc bril verkleiner kan pakken. Door het gewicht van je kindje zal de Bumbo toilettrainer zich vormen om de wc bril en zal deze goed blijven zitten.

De Bumbo toilettrainer bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_boll_nieuw

Doordat de Bumbo toilettrainer ergonomisch gevormd is zal je kindje ook een juiste houding aannemen met plassen. Voor veel kinderen is het nog heel moeilijk om een juiste positie aan te nemen op de wc maar met de Bumbo WC bil verkleiner is dit geen probleem meer. De Bumbo wcbril verkleiner is voorzien van een speciale coating, hierdoor zal er geen urine doordringen waardoor deze ook nog eens makkelijk schoon te maken is. De Bumbo is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Aan de voorkant van de wcbril verkleiner zit een verhoging om te voorkomen dat je kindje over de wc bril verkleiner zal plassen.

De Bumbo wcbril verkleiner is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op dit moment zijn ze te verkrijgen in het groen, roze, aqua blauw, donker blauw, rood en grijs. Tevens is er een opstapje leverbaar in dezelfde kleur als de toilettrainer.

“De Bumbo WC bril verkleiner leert je kindje goed op de grote mensen WC te plassen. Door zijn speciale materiaal zal deze altijd een aangename temperatuur hebben. Zo wordt het naar de grote WC gaan geen grote stap meer.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail