Newborn Support Flexibath

14,95
7.8

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Speciaal ontwikkeld voor het Flexibath
  • Flexibath nu te gebruiken vanaf geboorte
  • Tot 8 maanden te gebruiken
  • Niet veel water nodig om je baby in bad te doen

De Newborn Support Flexibath van Stokke is speciaal ontwikkeld voor het flexbath babybadje. Door de komst van dit systeem is het mogelijk om het flexibadje te gebruiken vanaf de geboorte. Over de vorm is goed nagedacht en ligt daardoor dus zeer comfortabel voor je baby. De speciale vorm van de badverkleiner zorgt ervoor dat je baby goed op zijn of haar plaats blijft liggen. Zelfs als je baby zeer bewegelijk is. De Newborn Support van Stokke is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 8 maanden. Na die tijd zul je gaan merken dat je baby graag wil gaan zitten. Vanaf dat moment kun je ervoor kiezen om alleen nog gebruik te maken van het Flexibath. Deze is nog een geruime tijd te gebruiken.

Door de vormgeving van de badverkeiner en het water zal je baby zich  snel rustig voelen, waardoor het zich volledig kan ontspannen. Als ouder heb je nu een hand vrij om je baby heerlijk te wassen. Door het simpele systeem is deze door een ouder te gebruiken waardoor er niet meerder personen nodig zijn om je baby in bad te doen. Doordat het flexibadje makkelijk opvouwbaar is kunt u deze heel eenvoudig overal mee naar toe nemen. Tevens is deze combinatie Flexibath en de Newborn Support heel handig voor bijvoorbeeld Opa en Oma. Het neemt niet of nauwelijks ruimte in en is eenvoudig op te bergen. Geen sta in de weg dus ideaal. Naast dat het geen ruimte in beslag neemt zorgt dit badje er ook voor dat je niet zoveel water nodig hebt om je baby te wassen.

Met de Newborn Support kan een pasgeboren baby ook badderen in het handige opvouwbare Flexibadje. Nu overal een babybadje bij de hand zeer makkelijk mee te nemen.

De afmeting van de Newborn Support is 46 x 20 x 6 cm en heeft een gewicht van maar 0,3 kilogram. De Newborn Support is op dit moment alleen te verkrijgen in wit maar het Flexibad is wel te verkrijgen in vele kleuren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail