Fisher Price Koninklijk potje

47,95
8.5

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

9.3/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.7/10

Pluspunten

  • Fraai design, handig en comfortabel
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik kinderen begrijpen snel wat de bedoeling is
  • Gaat lang mee

Op het Fisher Price koninklijk potje zit je kindje echt op een troon. Ben je bezig met zindelijkheidstraining kindje dan is een potje iets wat er vaak bij hoort. Met het Fisher Price koninklijk potje wordt een plasje doen een hele gebeurtenis en zal je kindje uitdagen om zijn of haar plasje op het potje te doen. Het Fisher Price koninklijke potje is ideaal om te leren plassen. Een potje wordt vaak gebruikt als tussenstap naar de grote mensen wc. Het is namelijk vaak een te grote stap om direct te beginnen met de grote wc, waardoor een potje een uitkomst kan bieden.

Het potje kun je in een veilige en betrouwbare omgeving zetten. En zo kun je je kindje makkelijker stimuleren tot een plasje te doen op het potje. Hou er wel rekening mee dat van luier naar zelfstandig plassen er meer nodig is dan alleen een potje. Je kindje moet wel toe zijn aan deze nieuwe fase.

Met het Fisher Price koninklijk potje kun je je kindje helemaal zindelijk maken als je kindje daar aan toe is. Het leuke van het Fisher Price koninklijke potje is dat als je kindje een plasje doet op het potje. Heeft je kindje een plasje gedaan zal er een muziekje gaan afspelen. Dit is natuurlijk een super motivatie als je kindje een plasje heeft gedaan. Is je kindje toe aan de volgende stap dan kun je de bril met de deksel van het potje afhalen en kan deze op de grote wc worden geplaatst. Nu heeft je kindje toch nog dat vertrouwde gevoel van het het potje en dat gevoel neem je nu mee naar de grote WC. Is je kindje eenmaal zindelijk dan kan dit potje ook gebruik worden als voetensteun op de grote wc of als krukje bij de wastafel.

Door een speciale sensor in het Fisher Price koninklijk potje zal het potje een melodietje afspelen als je kindje een plasje gedaan heeft. Dit potje kent 4 verschillende melodieën, zodat het leuk blijft als je kindje gaat plassen. Speciaal voor jongetjes zit er een plasbeschermer op het potje, zo kan je kindje niet over de bril heen plassen. Eenmaal het potje dichtgeklapt is het potje te gebruiken als opstapje. Nu heeft het Fisher Price koninklijk potje een draagvermogen van maar liefs 90 kilogram. Het bakje (reservoir) is afneembaar en makkelijk schoon te maken. Het Fisher Price koninklijk potje is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: een roze, groen en een blauw plaspotje.

Met het Fisher Price koninklijk potje kun je een goed begin maken aan de zindelijkheidstraining. Dit potje groeit met je kindje mee. Begin met het potje, daarna een wc bril verkleiner op de grote wc tot een opstapje om naar de wc te gaan of bij de wastafel. Het Fisher Price koninklijk potje groeit met je kindje mee.

Is dit niet het plaspotje dat je zocht? Wij hebben nog meer potjes op de site staan waar wij inmiddels al meerdere ervaringen van ouders hebben ontvangen. Hierdoor wordt het maken van de juiste keuze een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail