Ga je op reis of een dagje weg met je kinderen (zeker jonge kinderen die ’s middags slapen) dan is dit campingbedje van Koelstra ideaal. Het campingbedje is eenvoudig uit te vouwen en weer in een handomdraai op te vouwen. Wat dit campingbedje, de Travelsleeper zo handig maakt is dat deze voorzien is van wielen. Hierdoor is het campingbedje op het moment dat deze is uitgevouwen ideaal te verplaatsen. Maar ook meenemen wordt heel eenvoudig want daar kun je de wielen ook voor gebruiken. Je hoeft dit campingbedje dus niet meer te tillen. En dat scheelt een hoop sjouwen.

Het Koelstra Campingbedje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Logo Babypark

Wat ons is opgevallen aan de Travelsleeper van Koelstra is dat deze een afsluitbaar kruipluik heeft. Hierdoor is het voor ouders een stuk makkelijk om zijn of haar kind uit dit campingbedje te halen zonder dat je onnodig hoeft te tillen. Veel ouders weten dat het in en uit een diep bed halen best belastend kan zijn voor je lichaam. Met dit campingbedje heb je daar helemaal geen last meer van. De bediening van dit bed gaan aan de buitenkant dus je hoeft niet bang te zijn dat je kindje ineens naast het bed zal staan…

De wielen zijn voorzien van een rem en het bedje is volledig voorzien van veiligheidssluitingen. Dit campingbed wordt compleet geleverd met een matras en reistas om de Travelsleeper makkelijk te vervoeren.

De Travelsleeper van Koelstra is een compleet reisbed voor je kinderen dat met vele extra’s geleverd wordt. Ideaal voor op vakantie of gewoon een dagje weg.

Het reisbed heeft de afmetingen 60 x 120 cm en is met een paraplu-mechanisme in- en uit elkaar te vouwen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail