Kidsme Foodfeeder

Adviesprijs € 9,95
8.5

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Om te beginnen met vaste voeding
  • Ook geschikt bij doorkomende tandjes
  • Je hebt altijd iets bij je waar je kindje op kan sabbelen

Al eens gehoord van de Kidsme Food Feeder? De Food Feeder  is een handig hulpmiddel om je kindje verschillende soorten eten te laten proeven. Met de Food Feeder kan je baby dit zelf ervaren zonder gebruik van een lepeltje. Je vult de siliconen speen tuit met geprakt eten, dit hoeft niet super fijn te zijn. Bijvoorbeeld banaan of worteltjes. Sluit de Food Feeder met de kliksluiting en geef de Kidsme Food Feeder aan je baby. Nu kan je baby heerlijk sabbelen op de siliconen speen en zal er uit de gaatjes vanzelf eten komen. Je kunt beginnen met de Kidsme Food Feeder vanaf 4 maanden. Dit is de leeftijd dat je kindje mag gaan beginnen met vaste voeding. Let wel op het moment dat je begint met vaste voeding je nog niet alles kan geven. De darmen van je baby moeten wennen aan eten dus pas in het begin op met wat je je kindje geeft.

Door de Food Feeder wordt je baby aangemoedigd om het eten naar zijn of haar mond te brengen zonder hulp van de ouders hierdoor leert je baby om zelf deel te nemen aan het voedingsproces. Het regelmatig kauwen verbetert de bloedcirculatie in de hersenen, waardoor het de ontwikkeling in de hersenen verbetert. Volgens de beschrijving maakt kauwen je kindje slimmer. Met de Kidsme Food Feeder hoef je het eten niet meer te pureren maar kun je kleine stukjes in dit apparaatje doen. Je kindje knijpt met zijn of haar mond het eten zelf door de gaatje.

Wat nog een voordeel van de Kidsme Food Feeder is dat je je kindje kan helpen bij het doorkomen van de tandjes. Doe er eten in wat koud is en het zal tevens het tandvlees verzachten bij het doorkomen van de tandjes. De Food Feeder is zo gemaakt dat het makkelijk is vast te pakken voor je kindje. Door het kleine ringetje aan de onderkant is het ook mogelijk om er een speenhouder aan vast te maken zodat deze niet op de grond kan vallen. Heel handig voor onderweg bijvoorbeeld.

De Foodfeeder is makkelijk schoon te maken en alle onderdelen zijn los te halen. De foodfeeder is vaatwasbestendig. De siliconen speen tuit is vervangbaar en dien je wel regelmatig te controleren op scheurtjes of barstjes. Indien de Kidsme Food Feeder tuit stuk is dient deze vervangen te worden.

De Kidsme Food Feeder is een handig hulp middel om je kindje te leren eten en om je kindje te ondersteunen bij het doorkomen van de tandjes.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail