Flippa stoelverkleiner/verhoger

Adviesprijs € 69,95
7.6

Algemeen

7.8/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

7.4/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Ideaal voor onderweg
  • Handig als je klein behuisd bent
  • Heel licht maar wel stevig
  • Met afneembaar tafelblad

Minpunten

  • Je dient de knoppen aan de zijkant van de stoel goed in te drukken

De Kiddyboo Flippa stoelverkleiner of verhoger is speciaal ontworpen met het oog op moderne gezinnen. De Flippa is zeer compact en lichtgewicht. Hierdoor is dit kinderzitje uitermate geschikt om overal mee naar toe te nemen. Ben je klein behuisd en heb je weinig ruimte voor een grote kinderstoel dan is dit zitje zeer geschikt. In een handomdraai klapt je deze stoelverkleiner uit elkaar en kun je deze op een stoel bevestigen. Hij is niet alleen geschikt voor op een stoel maar is ook eenvoudig op de grond naast je neer te zetten. Door de opstaande rand op het tafelblad zal het speelgoed of eten beter blijven liggen.

De Kiddyboo Flippa stoelverkleiner is door zijn gewicht ideaal om mee te nemen. Altijd en overal een kinderstoel bij je…

De Flippa stoelverkleiner is geschikt voor kindjes die zelfstandig kunnen zitten tot ongeveer 3 jaar tot een maximun gewicht van 15 kg. Wil je het zitje gebruiken zonder tafelblad dan kun je deze met een druk op de knop deze eenvoudig verwijderen. Doordat deze stoelverkleiner niet meer 2 kg weegt, kun je deze overal waar je maar wilt mee naar toe nemen. Ga je een dagje weg of even naar opa en oma is dit zitje handig om mee te nemen. Als je dit zitje op een stoel zet zul je merken dat je kindje makkelijk aan tafel geschoven kan worden en het tafelblad net iets boven de tafel zal uitkomen. Houdt er wel rekening mee dat als je tafel of stoelen afwijkende maten hebben dit wel anders kan zijn.

Een veilige kinderstoel die aan iedere stoel bevestigd kan worden…

Opgevouwen heeft deze kinderstoel een afmeting van 14 x 43 x 40 cm en pas eenvoudig in de bijgeleverde opbergzak. Uitgevouwen heeft de Kiddyboo Flippa stoelverkleiner een afmeting van 48 x 43 x 40 cm. De Stoelverkleiner is voorzien van een 3 punts gordel en 2 bevestigingsriemen voor aan de stoel.

Is dit toch niet de kinderstoel, stoelverhoger of stoelverkleiner die je zocht? Wij hebben nog meer artikelen over soort gelijke producten. Deze hebben wij inmiddels mogen aanvullen met ervaringen van ouders. Hierdoor wordt het maken van een keuze een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail