Jollein Teddy wikkeldeken

7.3

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ook te gebruiken in de autostoel
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Comfortabel voor je baby

Met de Jollein wikkeldeken teddy kun je je baby heerlijk warm houden. De Jollein wikkeldeken teddy is voorzien van klittenband waardoor je baby heerlijk warm ingewikkeld kan worden. De binnenkant van deze wikkeldeken is is voorzien van zachte teddy waardoor je baby heerlijk comfortabel en zacht zal liggen. Het knuffel gehalte wordt door de teddy aan de binnenkant van de Jollein wikkeldeken hierdoor erg groot. Je baby zal er een geborgen gevoel van krijgen en zal het heerlijk vinden om in de zachte wikkeldeken in slaap te vallen De buitenkant van de wikkeldeken is gewatteerd. De wikkeldeken is gemaakt van 100% katoen en kan op 30 graden gewassen worden.

Door zijn gewatteerde buitenkant is deze wikkeldeken ook zeer geschikt voor in de autostoel omdat deze wikkeldeken de wind tegen houd blijft je baby heerlijk warm in de Jollein wikkeldeken teddy. Je kunt de Jollein wikkeldeken teddy, die voorzien is van een opening voor de gordel, heel makkelijk bevestigen in de autostoel. Zo kunt je jepasgeboren baby lekker warm vervoeren zonder dat je je baby uit de wikkeldeken hoeft te halen. Je kunt ook je baby met wikkeldeken en al uit de autostoel halen. Zo hoeft je baby het niet onnodig koud te hebben.

De Jollein wikkeldeken heeft een afmeting van 100 bij 105 cm. De wikkeldeken is dus de hele winter te gebruikten door het grote formaat van deze wikkeldoek. Je baby groeit er als ware gewoon uit. De Jollein wikkeldeken teddy is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. In het grijs en in het blauw. De teddy aan de binnenkant is in beide gevallen grijs

“De Jollein Wikkeldeken teddy is een heerlijk warme wikkeldeken die uitermate geschikt is voor de winter maanden. Om je baby heerlijk warm te houden. Zeer geschikt voor onderweg vanwege zijn gewatteerde buitenkant.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail