Bloom Fresco kinderstoel

Adviesprijs v.a. € 449
4.7

Algemeen

6.3/10

Kwaliteit

4.2/10

Gebruiksgemak

4.5/10

Duurzaamheid

4.8/10

Prijs

4.0/10

Pluspunten

  • Mooie disign kinderstoel
  • Luxe uitstraling
  • Vanaf de geboorte te gebruiken

Minpunten

  • Aan de prijs
  • Is best wel groot en zwaar
  • Zitten veel kiertjes in dus schoonmaken kan een opgave zijn

De Bloom Fresco kinderstoel is een disign kinderstoel waarbij je kindje in een soort van schelp ligt of zit. Een kinderstoel die naast zijn mooie uiterlijk ook nog heel functioneel is. Een zeer hoogwaardige kinderstoel. Deze stoel is vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken. Doordat deze Bloom kinderstoel in een lig positie neergezet kan worden is deze direct te gebruiken. De zitting is in verschillende posities te plaatsen en zelfs 360 graden te draaien.

Op het moment dat je kindje kan zitten kan deze kinderstoel makkelijk bij het eten gebruikt worden. Eenvoudig schuif je deze kinderstoel aan tafel. Voorzien van een tafelblad die tevens afneembaar is als je graag je kindje direct aan de tafel neer wilt zetten. Het tafelblad is extra groot en daarnaast zit er ook nog een speelblad bij die makkelijk de monteren is. Aan kwaliteit voldoet deze kinderstoel  en ook de veiligheid komt volledig tot zijn recht met de Bloom Fresco Loft kinderstoel.

De Bloom kinderstoel is te verplaatsen door het huis, want deze is uitgevoerd met wieltjes die ingebouwd zijn in de voet van de kinderstoel. Voorzien van vuil werende bekleding en indien er een vlek ontstaat makkelijk schoon te maken. Nog een groot voordeel van deze kinderstoel is dat deze 360 graden kan draaien waardoor deze erg wendbaar wordt en je kindje vanuit elke hoek kan volgen.

De Bloom Fresco kinderstoel is een van de hoogste kinderstoelen hij is maar liefst te verstellen tot een hoogte van 116 cm waardoor ook ouders met een hoge tafel deze kinderstoel makkelijk aan de tafel kunnen schuiven.

Een luxe design kinderstoel de Bloom Fresco kinderstoel. Geschikt vanaf de geboorte en in verschillende posities in te stellen. 360 graden te draaien.

Een mooi design kinderstoel met alle mogelijkheden die je van een kinderstoel wenst, verstelbaar, draaibaar 360 graden, o.a. lig positie kortom een zeer functionele kinderstoel. Je dient wel rekening te houden dat deze kinderstoel wel de ruimte nodig heeft, want hij is behoorlijk groot ten opzichte van andere kinderstoelen. Alle accessoires zoals het zitje of de snug dient u apart te kopen deze worden niet bijgeleverd bij de stoel.

Is dit niet de kinderstoel die je zocht? Wij hebben nog veel kinderstoelen waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders bij hebben mogen zetten. Hierdoor wordt het maken van de juiste keuze niet zo moeilijk meer…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail