Doodoo beer met baarmoedergeluid

Adviesprijs € 39,95
8.3

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Heerlijk zachte knuffel
  • Goed en helder geluid
  • Muziekje ook mogelijk na 8 maanden
  • Je baby wordt rustig van het baarmoedergeluid

De Doodoo beer met baarmoedergeluid is in een geheel nieuw jasje gestoken. Hij is niet alleen zeer nuttig maar ook nog een heerlijke zachte knuffel die overal mee naar toe kan. Tijdens de eerste maanden van je baby’s leven, neemt slapen de belangrijkste plaats in. Dit is van essentieel belang aangezien de ontwikkeling van de hersenen zich verderzet na de geboorte.  Dit vooral tijdens de periodes dat de baby slaapt. Het is dus van belang om zo goed mogelijk zorg te dragen voor de slaap van je baby. Niet alleen is dit noodzakelijk voor je baby maar ook voor de ouders, zij moeten tenslotte zorgen voor de baby. Wanneer er bij de ouders problemen ontstaan bij het slapen is het voor de ouders ook moeilijker om voor hun kind te zorgen.

De babiage doodoo is hiervoor uitstekend geschikt en zorgt voor een goede nachtrust van uw baby.

Babiage Doodoo is te verkrijgen in een beer of een hond, vervaardigd uit pluche in anti-allergisch materiaal van uitstekende kwaliteit. Aan de andere kant bevat het een apparaatje dat de baarmoedergeluiden nabootst zoals de baby deze hoorde in de buik van zijn moeder. Aangezien deze geluiden rustgevend werken, helpen ze de baby snel in te slapen.

Een zeer grote doeltreffendheid van de geproduceerde geluiden. De mogelijkheid om het apparaatje aan de bedspijlen te bevestigen. Wat zeker moet benut worden als de baby allergisch is of nog heel jong. Het apparaatje maakt gebruik van batterijen 4 AA batterijen die makkelijk te verkrijgen zijn. Uiteraard voldoet het apparaatje aan alle van kracht zijnde veiligheidsnormen. Wij bieden u, als eerste, een waarborg van 2 jaar op het apparaatje. Deze zit bijgesloten bij de Doodoo beer of hond

Ouders in topvorm, baby in topvorm ! De Babiage Doodoo beer garandeert de ouders een verkwikkende nachtrust. Na 5 minuten werking gaat het apparaatje automatisch over in ‘waakstand’. Aangezien het eveneens is uitgerust met een micro die alle belangrijke geluiden opvangt, zal het zelf terug in werking treden zodra het de baby hoort huilen.

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd sinds de introductie van de Babiage Doodoo, kunnen wij de volgende kwaliteiten van het apparaatje garanderen

Deze extra functionaliteit wordt bijzonder gewaardeerd door de ouders; hun baby wordt immers op een natuurlijke manier gerustgesteld en slaapt snel terug in, zonder dat zijn ouders telkens weer moeten opstaan. Baby wordt ouder, Babiage Doodoo beer groeit mee.

Vanaf de leeftijd van 8 à 10 maanden vermindert het effect van de baarmoedergeluiden en verdwijnt uiteindelijk helemaal. Wanneer dit zich voordoet, kunt u het apparaat heel makkelijk overzetten naar een slaapmuziekje. U bent weer gerust voor vele jaren nachtrust met dit slaapmuziekje dat uw baby bedaart en helpt om terug in te dommelen zonder dat u verplicht bent om op te staan als uw baby huilt.

De doodoo beer is getest bij honderden pasgeborenen en werden in enkele ogenblikken gesust dankzij de Babiage Doodoo beer.

Wanner ga je de Babiage doodoo beer gebruiken? Zo vroeg mogelijk mee beginnen.

Het gebruik van de Babiage Doodoo beer is aanbevolen vanaf de eerste dag. In ziekenhuizen wordt de Babiage Doodoo met succes gebruikt tot de leeftijd van 12 maanden, zelfs als uw thuis niet over een Babiage Doodoo beer beschikt. De doeltreffendheid neemt af met de leeftijd, en als het kind ouder is dan vier tot vijf maanden, raden wij de ouders aan de Babiage Doodoo beer te proberen alvorens hem definitief aan te schaffen.

Telkens als je je baby te slapen legt.

Je bekomt de beste resultaten als u de Babiage Doodoo gebruikt telkens wanneer je baby gaat slapen, zowel ’s nachts als overdag. Een vast slaapritueel volgen werkt bovendien rustgevend. Ouders wordt niet voor niets de 3 r’s bijgebracht.

In sommige gevallen kunnen 2 tot 3 dagen nodig zijn. Sommige baby’s reageren niet onmiddellijk op de geluiden van de Babiage Doodoo . Dat is volkomen normaal en kan 2 tot 3 dagen duren. Gebruik de Babiage Doodoo beer telkens wanneer u baby gaat slapen, zowel overdag als ’s nachts. J zult snel merken hoe efficiënt hij uw baby kalmeert en in slaap doet vallen.

Mag ik de Babiage Doodoo beer mee in het bedje te slapen leggen?

De beste plaats voor de Babiage Doodoo beer is enerzijds zo dicht mogelijk bij de baby, zodat hij hem zo goed mogelijk hoort. Maar anderzijds toch ver genoeg, zodat de baby hem niet kan vastgrijpen. Hoewel de knuffel en het toestel aan alle veiligheidsnormen voldoen, raden wij u aan de knuffel tijdens de eerste zes maanden buiten het bereik van uw baby te houden. De voorpoten van de Babiage Doodoo beer zijn voorzien van Velcro® strips om hem aan de bedspijlen te bevestigen. De hond heeft hiervoor 2 koordjes. Draai de Babiage Doodoo altijd met zijn buik naar de baby, zodat uw baby de baarmoedergeluiden goed hoort en de Babiage Doodoo beer het huilen van de baby zo duidelijk mogelijk kan horen.

Is je baby allergisch?

In dat geval raden wij het gebruik van elke knuffel af. BELANGRIJK: De Babiage Doodoo kan zonder de knuffel worden gebruikt. Zorg er in dat geval voor dat het toestel nooit binnen het bereik van baby komt maar wij raden u aan om het toestel aan de bedspijlen op te hangen

Er werd zeer veel aandacht besteed aan het op punt stellen van de kwaliteit van de Babiage Doodoo knuffel: Aangezien kleine ongelukjes onvermijdelijk zijn, is hij wasbaar in de machine op 30°C. Hij mag gedroogd worden in de droogtrommel zodat de baby zijn favoriete knuffel niet lang hoeft te missen.
De ogen en de neus werden geborduurd en niet van plastiek vervaardigd, om het zeer kleine maar niet onbestaande risico te vermijden stuk te kunnen gaan.

De Velcro® strips zijn zacht zodat ze baby’s huid niet kunnen schrammen. Uiteraard beantwoordt de knuffel aan alle veiligheidsnormen. Bovendien werd bij het vervaardigen ook al rekening gehouden met toekomstige normen die nog veeleisender zijn.

Is dit toch niet de knuffel die je zocht? Wij hebben nog meer unieke knuffels waar wij een artikel over geschreven hebben die wij inmiddels ook hebben mogen aanvullen met verschillende ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail