Draagdoek Aqua

Adviesprijs € 39,95
8.2

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.3/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Geschikt voor onder de douche en zwembad
  • Handen vrij tijdens het douchen
  • Snel droog

Minpunten

  • Minder geschikt voor een peuter

Heerlijk veilig douchen of spetteren in het zwembad met je baby en dan met je handen vrij met de draagdoek douche. Nu kun je heerlijk met je baby bezig zijn of als je oudere kinderen hebt samen genieten van het water. Nu kan dat  met deze Aqua carrier van Bykay. Deze nieuwe en unieke draagdoek is gemaakt van sneldrogend, zacht materiaal  en zorgt ervoor dat je kindje op een veilige, comfortabele manier kunt dragen onder de douche of in het zwembad. Je baby kan zo mee het water in! De meeste baby’s vinden het heerlijk om samen met papa of mama onder de douche te gaan. Vaak ontbreekt het aan tijd voor een uitgebreid bandritueel. Samen douchen gaat heel gemakkelijk en veilig met deze aqua carrier draagdoek douche. Met deze draagdoek kun je je kindje zowel op de heup als op de buik dragen. Nu heb je je handen vrij en wordt het mogelijk om je baby te wassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kindje glibberig wordt van de zeep of shampoo. Omdat de draagdoek gemaakt is van rekbaar materiaal is er voldoende ruimte om jezelf en je baby te wassen.

Dit is een unieke manier om je kindje te laten wennen aan douchen samen met papa of mama dicht en veilig tegen je aan. Deze draagdoek douche is ook uitermate geschikt om mee te nemen naar het zwembad. Je draagt hem gemakkelijk over je badkleding of onder je gewone kleding. De doek is veilig en comfortabel in het water zodat je baby de kans krijgt om water vrij te worden terwijl je kindje dicht tegen je aan zit. Je kunt tot het nekje van je baby in het water gaan maar een keer kopje onder kan geen kwaad dit leren ze ook bij baby zwemmen.

Uit het water kun je je baby gewoon in de draagdoek laten zitten, je baby koelt minder snel af vanwege deze draagdoek. Je hebt dan je handen even vrij om evt je andere kinderen te begeleiden met het aankleden bijvoorbeeld. De Aqua Carrier draagdoek douche is gemaakt van een speciaal materiaal wat super snel droogt. Je kunt de draagdoek handdoek droog maken en de doek onder je kleding aan houden. In de tas is ook geen probleem deze is erg klein opvouwbaar en is dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Met de draagdoek douche ook wel Aqua Carrier genoemd kun je veilig met je baby douchen of heerlijk spatteren in het zwembad. Nu heb je je handen vrij en kun je genieten van je baby in het water. Leer je baby water vrij worden met deze draagdoek.

Is dit niet de draagdoek die je zocht wij hebben nog meer draagdoeken op de site staan. Veel van deze producten zijn inmiddels aangevuld met ervaringen van ouders. Deze zijn per product terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail