Munchkin Badspeelgoed opruimer

24,95
7.9

Algemeen Cijfer

8.8/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

8.9/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

6.9/10

Pluspunten

  • Altijd het badspeelgoed opgeruimd
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudig te bevestigen

Met de Munchkin bad speelgoed opruimer is slingerend speelgoed verleden tijd. We kennen het als ouders wel als je een bad hebt. Al dat speelgoed wat door het bad heen ligt en rond slingert in de badkamer. Je haalt je kindje uit bad en vergeet het speelgoed op te ruimen, waardoor het op de bodem van het bad blijft liggen. Vergeet je het niet op te ruimen, moet je elk speeltje apart afwassen en dat is met al die kleine speeltje best wel een karweitje. Met de Muchkin bad speelgoed opruimer is dit verleden tijd. Nu kun je al het speelgoed uit het bad scheppen met de daarvoor bestemde schep, afspoelen en ophangen aan de bevestigingshaak. Nu kan het badspeelgoed aan de lucht drogen en zal het speelgoed niet vies worden van bijvoorbeeld zeepresten die heb je tenslotte al afgespoeld.

In de badschep zitten verschillende gaten waar het water doorheen kan. Door de gaten kan alleen het water heen het badspeelgoed zal in de schep blijven zitten. Je kunt het beste het speelgoed uit het bad scheppen als het bad nog gevuld is met water. Zit al het speelgoed in de schep kun je het speelgoed onder de kraan afwassen en ontdoen van zeepresten. Nu kun je de schep ophangen aan de daarvoor bestemde bevestigingshaak. De bevestigingshaak kun je aan de muur bevestigen door te schroeven maar je kunt er ook voor kiezen om gebruikt te maken van de bijgeleverde plakstrip.

We zetten de voordelen van de Munchkin badspeelgoed opruimer even op een rij:

  • altijd schoon speelgoed
  • makkelijk bad speelgoed op te ruimen
  • geen slingerend bad speelgoed meer
  • makkelijk aan de muur te bevestigen

Met de Munchkin bad speelgoed opruimer heb je nooit meer rondslingerend speelgoed in de badkamer. Nu is het speelgoed makkelijk op te ruimen en schoon te houden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail