DigiTub babybadje

Adviesprijs € 69,95
8.2

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Anti slip en voorgevormd zitje
  • Beide handen vrij om je baby te wassen
  • Makkkelijk je baby wegen
  • Altijd op de hoogte van de temperatuur van het badje

Met het Digitub babybadje kun je tijdens het badderen het gewicht van je baby meten. Het babybadje houdt rekening met het gewicht van het water en de beweging van het water, waardoor je baby zeer nauwkeurig gewogen kan worden. Met dit babybad kun je ook je baby wegen zonder dat er water in zit. Zo wordt een babyweegschaal overbodig. Door de ingebouwde temperatuurmeter kun je met dit babybadje ook nog de watertemperatuur in de gaten houden. Zo weet je altijd of het water niet te heet is, maar ook wanneer het tijd is om uit bad te gaan. De temperatuur en het wegen wordt door een digitaal venster weergegeven die op het Digitub babybadje zit.

Het Digitub babybadje is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar. Vanaf de geboorte kun je gebruik maken van de ergonomische rug ondersteuning met antislip mat en een voetensteun. Dit zorgt voor voldoende ondersteuning en je kunt je baby met een veilig gevoel badderen zonder dat je kindje alle kanten op gaat in het badje. Zodra je kindje kan zitten is het mogelijk de voetensteun uit het badje te halen en heeft je kindje voldoende ruimte om lekker te kunnen spelen in het babybadje. Rond de 9 maanden willen kinderen niet meer liggen maar graag zitten, dan kun je het badje omzetten. De afvoer van het Digitub babybadje zit aan onderzijde van het badje en is daardoor eenvoudig leeg te laten lopen

Naast het badje is er ook een standaard te verkrijgen, zodat je je baby op de babykamer in bad kan doen of waar je maar wilt. Bij de standaard word ook een slang geleverd zodat je het badje makkelijk leeg kan laten lopen. De Digitub is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Met het Digitub babybadje kun je je kindje zeer nauwkeurig wegen tijdens het badderen.

Wil je meer weten over dit badje dan kun je contact opnemen met de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail