OK Baby bad

8.1

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik altijd een veilig badje voor je kindje
  • Zit heel comfotabel
  • Direct te gebruiken dus heel makkelijk
  • Je hoeft niet zoveel water te gebruiken

Minpunten

  • Is niet op te vouwen dus neemt wel ruimte in beslag
  • Stop is soms moeilijk te vinden

Je hebt alleen een douche maar je wil graag je peuter in bad doen dan is daar de OK baby badkuip uitermate geschikt voor. Met de OK baby badkuip maak je van je douchecabine een bad voor je kind. In de OK Baby badkuip kan je kindje staan of zitten. De OK baby badkuip heeft een voorgevormde zit waardoor je kindje comfortabel kan zitten spelen. Wel is het heel belangrijk dat je kindje zelfstandig kan zitten om gebruik te kunnen maken van de OK baby badkuip.

De OK Baby badkuip is een compact bad speciaal gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geen vast bad hebben in de badkamer. Met deze badkuip tover je de douchecabine om tot een bad en kunnen de kinderen hier heerlijk in spelen. Je moet er wel rekening mee houden dat de OK baby badkuip geschikt is voor 1 kindje. De OK baby badkuip bestaat uit één geheel waardoor deze makkelijk en direct te plaatsen is in de douchecabine. De omvang van de OK baby badkuip is 58 x 37 x 59 cm. Wel wordt aangeraden, omdat je er als ouders altijd bij moet blijven er een krukje bij te zetten. Dan kun je even zitten. Het bad is namelijk vrij laag en dan hoef je niet op je hurken erbij te gaan zitten.

Deze badkuip is verkrijgbaar in het wit. Het bad is niet opvouwbaar dus er moet wel rekening gehouden worden met de ruimte die het inneemt, zie de afmetingen hierboven. De OK baby badkuip is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, dit is voor ieder kind anders, tot 3 jaar. Natuurlijk is dit een indicatie want als je kindje ouder dan 3 jaar het nog leuk vindt om in dit bad te zitten kan hij of zij er nog steeds in.

Heb je geen bad voor je kinderen? De OK baby badkuip bied hiervoor uitkomst. Je tovert je douchecabine in een handomdraai om in een badkuip. Nu kan je kind ook heerlijk in bad spelen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail