Opvouwbaar babybadje

44.95
7.3

Algemeen

7.4/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk voor thuis maar ook eenvoudig mee te nemen
  • Voorzien van stop dus makkelijk leeg te laten lopen
  • Met handig babynestje, handen vrij met badderen

Dit opvouwbaar babybadje is uitermate geschikt als je klein behuist bent. Beschik je niet over een bad in huis, maar wil je toch je baby in bad doen dan is dit opvouwbaar babybadje uitermate geschikt om te gebruiken. In een handomdraai tover je de douche om in een geschikt badje voor je baby. Met dit badje kan je baby badderen zonder een grote badkamer te hebben.

Niet alleen is dit baby badje zeer geschikt voor thuis, maar ook handig om mee te nemen onderweg. Doordat dit babybad zo makkelijk opvouwbaar is zal deze ook weinig ruimte in beslag nemen. Hierdoor is deze makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Dit opvouwbaar babybadje is uitermate geschikt voor thuis en of onderweg. In een handomdraai een badje klaar!

Bij dit opvouwbare babybadje zit ook een comfortabele baby hangmat bij. Hierdoor is dit badje zeer geschikt voor een pasgeboren baby. In de baby hangmatje zal je baby op zijn of haar plek blijven liggen en heb je je handen vrij om je baby te kunnen wassen. Niet meer de angst dat je baby je ontglipt in het babybadje.

Opgevouwen is dit badje niet meer dan 9 cm. Hierdoor ontstaat een klein pakketje die eenvoudig op te bergen is. Ben je klaar met badderen en staat het badje in de douche dan is dit badje door de stop eenvoudig leeg te laten open. Dit badje is voorzien van hoogwaardig materiaal en is vrij van schadelijke stoffen waaronder BPA en ftalaten. Dit babybadje beschikt over antislip onder de pootjes en zorgt ervoor dat je je baby veilig kunt badderen.

Heel belangrijk is dat je altijd bij je kindje in de buurt bent als het aan het badderen is. Laat je kindje nooit alleen achter ook niet voor heel even.

Is dit niet heb badje wat je zocht? Wij hebben verschillende opvouwbare babybadjes op onze site staan. Bij deze babybadjes hebben wij ook al verschillende ervaringen van ouders mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail