Mio Stoelverhoger

Adviesprijs € 89,95
8.4

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Volledig naar wens instelbaar
  • Past op bijna iedere eetkamerstoel
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig in en uit te klappen

Minpunten

  • best prijzig maar wel zeer hoge kwaliteit

De MIO Stoelverhoger is een handige stoelverhoger voor onderweg of voor thuis bij niet genoeg ruimte voor een kinderstoel. De Mio stoelverhoger is makkelijk mee te nemen en zeer snel in en uit te klappen. De MIO stoelverhoger is uitermate geschikt voor intensief gebruik waardoor deze stoelverhoger ook gebruikt kan worden in de horeca. Door zijn aluminium frame, houten zitje en rugleuning is dit zitje zeer geschikt om mee te nemen op vakantie of als je op visite gaat. Zo heb je altijd in een handomdraai een kinderstoel bij de hand.

De stoelverhoger heeft een gewicht van 2,4 kilogram. Het aluminium frame is uitschuifbaar waardoor je de stoelverhoger altijd op de juiste hoogte kunt instellen. Het zitje is voorzien van een 3 punts gordel waardoor je je kindje veilig vast kunt zetten. Wel is het belangrijk je kindje nooit alleen te laten in een kinderstoel of stoelverhoger. Ook al loop je even van de tafel weg.

De MIO stoelverhoger is volledig aan te passen aan de stoel. Zeer hoge kwaliteit stoelverhoger die overal mee naar toe kan…

De MIO is geschikt voor kinderen vanaf +/- 9 maanden (dit is de leeftijd dat een kindje zelfstandig kan zitten) tot ongeveer 5 jaar. De MIO is getest tot een draagkracht van maximaal 30 kilogram. Het frame van de stoelverhoger is in- en uit te schuiven zodat deze past op stoelen met een rugleuning van minimaal 38 cm tot maximaal 55 cm hoog. De minimale breedte van de stoel waarop je deze stoelverhoger kunt plaatsen is 35 cm breed. Om ervoor te zorgen dat je kindje goed rechtop zit kun je de schuinte van de stoelverhoger manipuleren door de onderkant van de stoelverhoger dichter of verder van de rugleuning te plaatsen (minimaal 30 cm van de rugleuning en maximaal 40 cm).

Kortom je kunt de Mio stoelverhoger helemaal naar eigen wens aanpassen. De afmetingen van dit stoeltje als deze is ingeklapt: 49 x 31 x 7,5 cm. De MIO heeft eigentijds design en is geschikt voor ieder huisgezin en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Is dit toch niet de kinderstoel verhoger die je zoekt. Wij hebben verschillende stoelverhogers op de site staan waar wij inmiddels vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig om de juiste keuze te maken en het product uit te kiezen wat bij het gezin past.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail