Met de Babycook  beaba maak je eenvoudig en snel een super gezonde maaltijd klaar voor je baby. Het voordeel van de babycook beaba is dat je echt geen potjes meer hoeft te kopen en zal je kindje de smaken van groentes snel gaan waarderen. Doordat je de maaltijd van je baby stoomt blijven de vitamines in te groente zitten en zal je baby gegarandeerd alle voedingsstoffen binnen krijgen uit een maaltijd.

Hoe eenvoudig is de babycook beaba? Als je gaat koken voor de rest van het gezin of jezelf houdt je eenvoudig wat apart bijvoorbeeld een aardappel en wat groentes en later een stukje vlees. Je doet het in het kommetje van de babycook en zet de babycook aan. Daarna kunt u rustig zelf gaan koken. Zodra je klaar bent met koken zult je zien dat de babycook beaba ook klaar is en kun je de maaltijd van je baby pureren. Je kunt zelf kiezen hoe dik de maaltijd moet zijn en of er al stukjes in mogen zitten. En nu is de maaltijd klaar om gegeten te worden… even blazen en je kind eet gegarandeerd gezond.

De Beaba Babycook bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Wij hebben zelf ook de babycook beaba uitgeprobeerd en hebben veel gelezen over het gebruik van de babycook naast de ervaringen van onze testouder natuurlijk niet te vergeten. Wij zijn er tevreden over het gebruiksgemak van de babycook en ook de voedingen komen in de juiste puree uit de babycook.

“Nu weet je wat je baby eet met de babycook beaba. In een handomdraai maak je een gezonde maaltijd voor je baby. En nog een groot bijkomend voordeel in een paar weken is de babycook al terug verdient.”

Wat wij nog veel lezen is dat ouders zeggen dat een staafmixer hetzelfde resultaat geeft als de babycook beaba. Dit is niet helemaal het geval, omdat de meeste ouders hun maaltijd niet stomen. Het grote voordeel van een babycook beaba is dat de voeding gestoomd worden en niet allen gekookt waardoor de vitamines in de voeding blijven. Daarnaast kun je in je eigen maaltijd de gewenste kruiden toevoegen die je nog niet gebruikt bij de voeding van je kind. Zout is namelijk een van de toevoegen die wij gebruiken in onze voeding die je beter niet kunt gebruiken in het bereiden van het eten van je baby.

Wat wij ook gemerkt hebben met het gebruik van de babycook beaba is dat kinderen zo gewend al zijn aan de smaak van groentes dat ze op latere leeftijd geen problemen meer ondervinden aan het eten van groente. Door de komst van potjes leert je baby de smaken van groentes niet. Er zit zo’n groot verschil tussen de maaltijden van potjes en de maaltijden die je zelf bereid in de babycook. Alles smaakt zoals het hoort te zijn en je zal ontdekken dat je kindje geen moeite meer zal hebben te moeten wennen aan groentes die kennen ze namelijk al…

Voordelen Babycook beaba op een rij:
  • Een super gezonde maaltijd voor je baby en kind
  • Je kind eet met je mee en zal groentes gaan waarderen
  • Geen potjes meer hoeven kopen en weten wat je kindje eet
  • Binnen 8 a 9 weken is het terug verdient
  • Los verkrijgbaar rijstmandje, kruidenbol en een receptenboek
FacebooktwittermailFacebooktwittermail