Nom Nom Kids knijpzakjes

Adviesprijs vanaf € 4,95
7.9

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Je weet wat je kindje eet
  • Opnieuw te gebruiken
  • Schoonmaken is geen probleem
  • Je kunt de datum en naam van je kindje op de knijpzakjes schrijven
  • Vrij van schadelijke stoffen zoals BPA

Met het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje kun je zelf bepalen wat je je kindje geeft. Dit knijpzakje kun je zelf vullen met bijvoorbeeld een smoothie of met zelfgemaakte appelmoes. Het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje heeft een handige grote opening die je kunt vullen met allemaal lekkere verse ingrediënten. Het zakje kan uit zichzelf blijven staan waardoor het vullen heel makkelijk gaat. Nu kan je kindje niet alleen thuis genieten van een zelfgemaakt fruithapje of groentenhapje maar kun je dit pakje ook heel handig meegeven naar de crèche, peuterspeelzaal, school of als je een dagje onderweg bent.

De Nom Nom Kids knijpzakjes zijn hervulbare knijpzakjes, vaatwasbestendig, kunnen worden ingevroren, zijn BPA en PVC vrij, kunnen met warme en koude gerechten gevuld worden. Met het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje heb je altijd een lekkernij of gewoon een maaltijd bij de hand. Kinderen kunnen al snel drinken uit een knijpzakje. Ze hebben over het algemeen al heel snel door hoe dat werkt. Is je kindje hier nog te jong voor dan kun je de inhoud van het zakje op een lepeltje knijpen en het hapje met een lepeltje geven. Zo kun je altijd iets gezonds bij je hebben voor je kinderen. Kant en klare voeding bevat steeds meer ongezonde toevoegingen waardoor ouders steeds vaker de voeding van hun kinderen zelf willen controleren. Dit kan door je kindje verse producten te geven. Door de voeding of gewoon een heerlijk vers toetje te pureren kun je ook onderweg je kindje iets gezonds geven en weet je wat je je kindje geeft.

De verpakking van het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje is vaatwasbestendig. Is het zakje leeg dan doe je hem in de vaatwasser en je kunt hem vervolgens weer opnieuw gebruiken. De zakjes zijn ook goed schoon te maken met een flessenborstel. Daarnaast zijn de zakjes ook BPA en PVC vrij waardoor er geen schadelijke stoffen vrij kunnen komen als je de zakjes opnieuw gebruikt. Op het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje kun je aangeven met een (afwasbare) stift van wie het zakje is, wat erin zit en of het opgewarmd moet worden of dat het koud gedronken moet worden. En natuurlijk niet te vergeten de datum wanneer het in het knijpzakje is gemaakt in verband met de houdbaarheid.

Er zit een duidelijke beschrijving bij de hervulbare knijpzakjes. Hoe te vullen, hoe het eten erin moet en hoe je het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje het beste kunt opwarmen. Let op! Het Nom Nom Kids knijpzakje mag niet in de magnetron maar dient in warm water geen kokend water opgewarmd te worden.

Het Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje kun je heel eenvoudig heerlijk vullen met zelfgemaakte gezonde babyvoeding, smoothies of yoghurt. Met de knijpzakjes hebt je zelf in de hand wat je je kinderen geeft.

Wil je nog meer informatie lezen over deze handige zakjes kun je terecht bij de leverancier. Heb je geen inspiratie voor het samenstellen van de hapjes, geen nood! Op de site van de leverancier zijn ook nog een aantal leuke en makkelijke recepten terug te vinden. Wij zullen ook snel terug komen met een aantal handige recepten voor de knijpzakjes. Tevens kun je daar ook met vragen terecht die wij wellicht niet kunnen beantwoorden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail