Jollein aankleedkussen

7.6

Algemeen

7.8/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Een must have voor op de babykamer
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Makkelijk schoon te maken

De commode ligt natuurlijk niet lekker zonder aankleedkussen. Met het Jollein aankleedkussen ligt je baby comfortabel op de commode. Dit stevige aankleedkussen is geschikt voor iedere aankleedtafel of commode door zijn standaard maat past deze altijd. Iedere babykamer wordt voor de geboorte van de baby voorzien van een aankleedkussen. Wel zo handig, omdat je die toch wel vaak nodig zal hebben. Voor het verschonen van je baby maar ook voor en na het badderen om je baby uit en aan te kleden. Het Jolein aankleedkussen is dus onmisbaar op de babykamer. Het aankleedkussen heeft een afmeting van 70 bij 50 cm. Het aankleedkussen is geschikt vanaf de geboorte tot het moment dat je baby niet meer op de commode hoeft te liggen.

Een aankleedkussen is van zichzelf niet zo bijzonder. Hij is gemaakt van een soort schuim met een plastic laag en voorzien van 2 opstaande randen. Deze zorgen ervoor dat je baby goed blijft liggen op het aankleedkussen. Je moet natuurlijk wel bij je baby blijven. Laat je baby nooit alleen op het aankleedkussen achter ook niet om wat te pakken. Je kan het aankleedkussen wel verfraaien met verschillende hoezen. Dit zorgt er, naast dat het leuk staat op de babykamer, ook voor dat je baby niet op een koud kussen hoeft te gaan liggen. Is de hoes vies kun je hem gewoon wassen op de graden die aangeven wordt in de labels van de hoes. De hoezen zijn er in vele verschillende kleuren en stoffen dus voor ieder wat wils. Het Jolein aankleedkussen wordt standaard geleverd in de kleur wit. Met de verschillende aankleedkussen hoezen kun je het aankleedkussen verfraaien.

Het Jollein aankleedkussen is onmisbaar op de babykamer. Iedere babykamer wordt voor dat de baby geboren wordt voorzien van een aankleedkussen. Voor het verschonen, aan en uit kleden van je baby.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail