3D hand voet adruk

Adviesprijs € 29,95
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Complete set voor het maken van 3D adruk
  • Duidelijke uitleg hoe te werk te gaan
  • Iedereen kan dit

Minpunten

  • Wel heel snel droog dus je moet snel handelen

Met de 3D Hand voet afdruk van Baby Art leg je een blijvende herinnering van je baby vast. Ze worden zo snel groot en er is niets leukers dan die kleine handjes en voetjes te vereeuwigen. Heel eenvoudig maak je met deze set een hand en voet afdruk van je baby en plaats je die in de lijst samen met een foto. Alles is aanwezig om een afdruk te maken van het handje of het voetje.De mal en het gips zijn nodig om de 3D afdruk te maken. Er zit genoeg bij om van 1 handje en of 1 voetje een afdruk te kunnen maken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de handjes te doen of alleen de voetjes. Met de luxe lijst die erbij zit maak je deze afdruk helemaal compleet. Tevens is er bij de afdruk nog ruimte om een leuk foto te plaatsen.

Eerst maak je van de poeder een mal waar je het handje of het voetje van je baby in kan stoppen. Wat we wel aanraden is om geen koud water te gebruiken dit kan ervoor zorgen dat je baby het niet prettig vind om in de mal te zitten en zich hierdoor terug trekt of gaat huilen. Eenmaal het handje of voetje in de mal zal de mal harder worden. Je voelt vanzelf aan de bovenkant van de mal of hij hard genoeg is om het handje of het voetje uit de mal te halen. Het wordt een soort jelly en het handje of voetje is er makkelijk uit te halen. Daarna maak je de volgende mal klaar en doe je het proces opnieuw.

Helemaal klaar met de mallen is het tijd om het gips klaar te maken en in de mal te gieten. Giet het gips voorzichtig in de mal en schuif de bak een paar keer heen en weer om de luchtbellen uit het gips te halen. Laat het gips rusten totdat het volledig is uitgehard. Is dit het geval kun je voorzichtig de mal afpellen van het gips handje voetje. En dan zijn ze klaar om in de lijst te plakken. De lijst is van uitstekende kwaliteit en kunt je een mooi plekje geven in huis. Tevens is dit een onwijs leuk cadeau om weg te geven. De lijst kan zowel opgehangen worden als neergezet worden.

Met de 3D hand voet afdruk kun je een blijvende herinnering maken van de handjes en voetjes van je baby. Altijd leuk om naar terug te kijken.

Is dit toch niet het hand of voet afdrukje wat je zocht wij hebben nog meer op de site staat.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail