Ubbi Luieremmer

8.4

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik, voor iedere babykamer mooi design
  • Duurzaam materiaal gebruikt dus gaat lang mee, echt geen luchtjes meer
  • Hoog dus makkelijk een luier weg te gooien
  • Kwaliteit zeer hoog

Met de Ubbi luieremmer zijn de nare, vieze luchtjes in de babykamer volledig verleden tijd. De luieremmer is zo hoog dat je geen last meer hebt om te moeten bukken om de luiers weg te gooien. Met een hand bedien je de luieremmer en gooi je de vieze luier van je baby weg. Of dit nu een poep of een plas luiers zijn. Alle luiers kunnen worden weggegooid in de Ubbi luieremmer zonder dat het vieze geurtjes zal geven in de babykamer. De luieremmer is namelijk gemaakt van metaal die geen luchtjes aantrekt. Door de speciale rubberen ring aan de bovenkant van de luieremmer zullen er geen nare luchtjes ontsnappen aan de bovenkant. Met als extra, een speciaal kinderslot dan ben jij als ouder de enige die de luieremmer kan openen wel zo handig als je kindje ouder wordt.

De Ubbi luieremmer heeft een mooie vormgeving en is in vele verschillende kleuren leverbaar waardoor de luieremmer geschikt is voor iedere babykamer. Of je nu een rode, blauwe, groene of witte luieremmer wilt. Ze zijn er in maar liefst 12 kleuren. In de Ubbi luieremmer kunnen gewone vuilniszakken, maar er zijn ook speciale vuilniszakken verkrijgbaar die gemaakt zijn van afbreekbaar plastic. Je hoeft dus voor de Ubbi luieremmer geen speciale navulcassettes te kopen die vaak erg duur zijn. Wil je helemaal geen plastic gebruiken dan is er een speciale stoffen afvalzak te krijgen voor de luieremmer. Deze is uitwasbaar en opnieuw te gebruiken.

In de luieremmer passen, voor je weer een nieuw zak in de emmer moet doen, ongeveer 58 Newborn luiers. Hoe groter je baby wordt hoe minder luiers erin kunnen maar je kunt er rekening mee houden dat er sowieso 23 luiers in passen. Wil je zien hoe de Ubbi luieremmer werkt en eruit ziet? Wij hebben wij een filmpje gevonden.

De Ubbi luieremmer is geurloos. Je kunt er gewone afvalzakken in doen dus je hebt geen navulcassettes meer nodig. Voorzien van een kinderslot wel zo handig als je kindje ouder is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail