Met de Pacco inbakerdoek kun je je baby snel, veilig en eenvoudig inbakeren. Met deze inbakerdoek is het voor iedereen mogelijk een baby in te bakeren. Zo kunt je deze  inbakerdoek ook gewoon meenemen naar het kinderdagverblijf of naar opa en oma. De Pacco inbakerdoek is vervaardigd van 100% katoen, waardoor deze doek volledig ademend is en je baby het in de Pacco inbakerdoek nooit te warm kan krijgen. De Pacco inbakerdoeken zijn samen met de gewone traditionele inbakerdoeken getest in het Wilamina Kinderziekenhuis. Daar is zo positief op gereageerd dat de Pacco inbakerdoek zelfs gebruikt worden op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis.

De Pacco inbakerdoek bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

babypark logo bol logo

De Pacco is voorzien van flappen waarmee u de armpjes van uw baby langs of tegen het lichaam aan kan leggen waardoor het geborgen gevoel ontstaat. U vouwt eenvoudig de flappen om uw kindje heen, waarna u de inbakerdoek met klittenband kunt sluiten. Van de Pacco inbakerdoek is een mooi productie/uitleg filmpje gemaakt hoe de inbakerdoek precies in zijn werk gaat. U zult merken dat dit zeer eenvoudig is en dat u dit aan iedereen kan overlaten.

Heeft u een baby die zeer onrustig is, moeilijk in slaap kan komen dan kan het inbakeren een zeer fijne oplossing zijn. Inbakeren is niet zielig het bied de geborgenheid die uw baby in de zwangerschap gewend is geweest in de buik van mama. Het wordt zeer aangeraden om met inbakeren af te bouwen op het moment dat uw baby wil gaan omrollen. In de meeste gevallen zult u merken dat als uw baby controle krijgt over zijn of haar handen het niet zo moeilijk meer is om af te bouwen. Het fijne van de Pacco is dat er ook een afbouw inbakerdoek te krijgen is, in de meeste gevallen is een slaapzak afdoende om het inbakeren af te bouwen.

De Pacco Inbakerdoek is verkrijgbaar in verschillende maten en al verkrijgbaar voor baby’s vanaf 2 kilogram tot ongeveer 7 a 8 kilogram.

De Pacco inbakerdoek is een doek waarbij iedereen kan inbakeren. Een kant en klaar systeem die ook geaccepteerd wordt op het kinderdagverblijf

FacebooktwittermailFacebooktwittermail