De Snug en Tug inbakerdoek is een kant en klare inbakerdoek dat met uw baby meegroeit. Dit inbakerdoek is voortgekomen uit een inspiratie van twee ouders met vele slapeloze nachten omdat hun baby’s uit iedere inbakerdoek konden komen. Daaruit werd de Snug en Tug geboren. De Snug en Tug inbakerdoek is door iedereen aan te doen en heeft dus als voordeel dat de inbakerdoek mee kan naar opa en oma, kinderdagverblijf of een dagje bij de oppas.

Waarom kan inbakeren zo goed zijn voor uw baby? U moet zich bedenken dat er tegenwoordig veel drukte om ons heen is. Veel geluiden en veel impulsen van buitenaf maar ook ons drukke leven wat veel druk kan geven bij mama’s. Baby’s kunnen die drukte nog niet aan en dat is ook de reden dat rust, reinheid en regelmaat wordt aanbevolen. Soms spelen indrukken minder een rol en is uw baby druk met zijn of haar armpjes, waardoor hij zichzelf wekt. Of de baby slaap slecht door onderliggende kwal als een allergie, reflux of darmkrampjes. Inbakeren kan dan rust geven en tot betere slaapjes leiden.

Met een inbakerdoek als de Snug & Tug geeft u uw baby geborgenheid en rust, door de strakke wikkel en het beperken van de armbewegingen. Dit geeft eenzelfde gevoel als toen de baby nog in de buik zat.

De vraag wordt nog wel eens gesteld: “Is het niet zielig mijn kindje in te bakeren”. Daar kunnen we heel kort over zijn. Weinig slaap  is niet goed voor uw baby dus schroomt, het inbakeren zeker niet. Het is namelijk niet zielig en geeft veel rust.

Inbakeren is niet gevaarlijk zolang u de instructies goed volgt. Zo is aan te raden met inbakeren te stoppen als uw baby neig tot zelfstandig omrollen en in ieder geval voordat uw baby 6 maanden oud is. Sommige baby’s rollen op jonge leeftijd al zelf naar de buik en hebben soms toch het inbakeren nodig. In dat geval kunt u een slaapwikkel gebruiken bijvoorbeeld de Snoozzz Wikkel om het omrollen in bed te voorkomen.

Voor alle informatie over de Snug en Tug Inbakerdoek verwijzen wij u naar onderstaande winkel. Zij hebben uitgebreide ervaring met inbakeren en onrustige baby’s en kunnen u desgewenst de juiste informatie geven wat het beste bij u en uw baby past. Iedereen is tenslotte anders en heeft andere wensen. Heeft u al ervaring met de Snug & Tug inbakerdoek laat het ons weten wij zijn benieuwd naar de ervaring van ouders die de Snug & Tug al gebruiken.

Wij hebben helaas geen winkel gevonden waar de Snug en Tug nog verkocht wordt. Wij hebben hele goede alternatieven voor het inbakeren en deze inbakerdoek.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail