Het VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een kleurrijke, interactieve en veelzijdige speelset. Het stimuleert het herkennen van dieren.  Het stimuleert de ontwikkeling van het rollenspel, de fijne motoriek en het herkennen van vormen. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is stevig gemaakt en wordt standaard geleverd met Patty Panda uit de Zoef Zoef Dieren familie en een aantal vormpjes. Patty Panda heeft een knipperend lichtje op haar hoofd en zingt de leukste liedjes. De vormpjes kunnen gesorteerd worden via het dak van het Zoef Zoef Dieren Boomhuis om er onderin weer uit te komen.

Het Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_boll_nieuw

Als Patty Panda door je kindje op de schommel wordt gezegd, omhoog getakeld wordt of via de glijbaan naar beneden glijdt worden er magische sensoren geactiveerd waardoor Patty niet alleen zingt maar ook grappig zinnetjes zegt of geluidjes maakt. Door deze interactie zal de fantasie van je kindje optimaal worden gestimuleerd en tegelijkertijd worden de motorische vaardigheden en het zelfstandig spelen geoefend.

De set is te koppelen aan diverse speelsets van de Zoef Zoef Dieren lijn. Andere dieren zoals o.a. Luc Leeuw en Zoey Zebra zijn los te verkrijgen zodat Patty Panda niet lang alleen hoeft te blijven.

De pedagoog van Speelgoed van het Jaar 2014 zei: “Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis vraagt fantasie, het bedenken van een verhaallijn om met de mogelijkheden van het Boomhuis te kunnen spelen. De Zoef Zoef Dieren stimuleren kinderen vanaf hun 1ste jaar in hun ontwikkeling. Motorische vaardigheden, zelfstandig spelen en verbeelding komen alle aan de beurt met dit speelgoed.”

Met het Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis haal je een stevige en veelzijdige speelset in huis waar je kleintje urenlang mee kan spelen.

– 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
– werkt op twee AAA-batterijen (inclusief)
– automatische uitschakeling
– ook te gebruiken met Toet Toet Auto’s speelsets

Wil je meer weten over deze speelset of heb je een vraag, kijk dan op de website van de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail