Zet deze Fisher Price Peek a Boo Rainforest muziekmobiel aan en de blaadjes en de regenwoud figuurtjes van de Peek a Boo muziekmobiel gaan zachtjes bewegen op de melodieën die je gekozen hebt. De Fisher Price Peek a Boo muziekmobiel is voorzien van 4 grappige figuurtjes waaronder een papegaai en een aapje. De Peek a Boo muziekmobiel heeft 3 verschillende klassieke muziekjes en een knop voor de regenwoud geluidjes. De Fisher Price Peek a Boo muziekmobiel is zowel geschikt om aan de box of aan het babybedje te hangen.

De eerste maanden kun je gebruik maken van de figuurtjes die aan de muziekmobiel hangen. Je baby kan heerlijk met zijn of haar vertrouwde vriendjes in slaap vallen. Slaapt je baby nog niet maar is de muziekmobiel gestopt dan kun je hem met de afstandsbediening nog een keertje aanzetten zonder dat je je baby stoort. Zo kan je baby gewoon in bed blijven liggen en zal het op een gegeven moment in slaap vallen. Is je baby ouder en gaat het grijpen naar de muziekmobiel dan wordt het tijd om de figuurtjes van de Peek a Boo muziekmobiel af te halen. Je kunt nu gebruik maken van het muziekkastje dat je aan de box of aan het bedje hangt.

Het muziekkastje van de Fisher Price Peek a Boo muziekmobiel is tevens te gebruiken als nachtlampje omdat er een lichtje in zit dat je aan kunt zetten. Is je baby oud genoeg dan kan het zelf het muziekkastje van deze muziekmobiel bedienen. Nu kan je baby zelf bepalen welk muziekje het wil horen en de muziekmobiel zal gaan spelen. Je bepaalt nog wel steeds zelf of je het nachtlampje aan wilt hebben. Dit zit namelijk aan de bovenkant van het muziekkastje waar je baby niet aan kan komen.

Met de Fisher Price Peek a Boo Muziekmobiel droomt je baby heerlijk weg bij de rustgevende muziek of de heerlijke regenwoud geluidjes. Nu heeft je baby zijn of haar vriendjes boven het bed of box hangen.

Eigenschappen van de Fisher Price Peek a Boo Muziekmobiel:

  • voorzien van 4 grappige vrolijke figuurtjes en blaadjes die bewegen
  • 4 verschillende melodieën waaronder 3 klassiek en 1 regenwoud geluid
  • de figuurtjes zijn te verwijderen waardoor alleen de muziekkast over blijft
  • met afstandsbediening
  • werkt op 3 x D batterijen (LR20) en afstandsbediening op 2 x AA batterijen
  • muziekkastje voorzien van nachtlampje
FacebooktwittermailFacebooktwittermail