Molly Speelkleed

Adviesprijs € 44,95
8.6

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.6/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Heerlijk groot speelkleed om mee te nemen
  • Met speciale waterdichte onderkant
  • Op te rollen tot een klein pakketje
  • Zachte vulling
  • Lang te gebruiken ook voor oudere kinderen

Het Molly speelkleed is een ideaal speelkleed voor buiten. Handig omdat het tot een klein pakketje op te rollen en mee te nemen is. Het molly speelkleed is voorzien van een waterdichte onderkant waardoor dit speelkleed gewoon op het gras te leggen is. Het speelgedeelte van dit speelkleed is voorzien van een zeer zachte stof (flanel), waardoor dit kleed heerlijk comfortabel aanvoelt.

Het Molly speelkleed is maar liefst 175 bij 175 cm, dit maakt het dus een van de grootste speelkleden om mee te nemen. De vulling is van 200 g /m2 holle vezels gemaakt en zal uitgerold lekker zacht zijn. Wilt u het speelkleed in huis gebruiken wat natuurlijk kan is het belangrijk dat u rekening houdt met gladde vloeren. Het kleed zal schuiven op een gladde ondergrond, dit komt door de waterdichte onderkant. Het speelkleed zal wel zijn warmte vasthouden en zal dus de kou van de grond niet opnemen.

Gaat u op vakantie dan is dit kleed ideaal om mee te nemen. Het zal weinig ruimte in beslag nemen en door de holle vezels is deze zeer licht van gewicht. Dus gaat u vliegen zal dit speelkleed weinig ruimte en gewicht innemen. Besluit u heerlijk te gaan picknicken dan is dit echt een onmisbaar kleed. Hij is groot en makkelijk schoon te maken. Te plaatsen op een vochtige ondergrond door zijn waterdichte onderkant.

Het Amazones Molly speelkleed is inmiddels te verkrijgen in 2 kleuren, een vrolijke rood met oranje of een neutrale crème kleur met strepen.

Wij hebben het Molly speelkleed grondig getest en zijn zeer tevreden over dit kleed. Wij nemen hem onderweg altijd mee en ligt bij ons standaard in de auto. Zo hebben wij altijd een kleed bij de hand. Door zijn waterdichte onderkant kan het zand makkelijk verwijderd worden en is het kleed zo weer schoon en op te rollen. Groot voordeel dat het bijna niets weegt en op te rollen is naar een zeer klein pakketje. Met het handvat wat eraan zit makkelijk mee te nemen. Wij zijn zeer tevreden met dit kleed en zal bij ons nog jaren meegaan. Ondanks dat het  kleed heel groot is is deze alsnog makkelijk te wassen in de wasmachine. Dus spuugt u kindje een keer of knoeit het op dit kleed gewoon op 30 graden te wassen, ideaal. Het kleed is zeker aan te raden voor ouders met kleine kinderen.

Het Molly speelkleed is een speciaal speelkleed met een waterdichte onderkant voor in het park, op het strand of gewoon in huis lekker spelen.

Is dit toch niet het speelkleed wat je zocht. Wij hebben op de site nog veel meer speelkleden. Inmiddels hebben wij al vele speelkleden uitvoerig getest samen met onze testouders. Deze zijn terug te vinden bij ieder product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail