Tomy water stempel speelkleed

Adviesprijs € 19,99
8.3

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Eindeloos speelplezier
  • Iedere keer opnieuw te gebruiken
  • Stempelen zonder verf

Door het Tomy water stempel speelkleed met een klein beetje water te vullen kun je de voetjes en handjes van je kindje afdrukken op het speelkleed. Met de stempels maak je mooie figuurtjes op het speelkleed. Leuke rondjes of sterren. Laat het Tomy water stempel speelkleed drogen en alle afdrukjes verdwijnen vanzelf weer en je kindje kan weer opnieuw beginnen. Het Tomy water stempel speelkleed is geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden tot ongeveer 3 jaar.

Het Tomy water stempel speelkleed is een rond speelkleed met een diameter van ongeveer 55 cm. Ruimte genoeg om heerlijk de voetjes en de handjes te laten verschijnen op dit speelkleed. Je bent niet afhankelijk van verf dus je hebt geen rommel van dit speelkleed. Je laat het Tomy water stempelkleed op de verwarming drogen en je kan zo weer opnieuw beginnen. Het Tomy water stempel speelkleed is voorzien van aantrekkelijke vrolijke figuurtjes zoals een vlinder, een bij, blaadjes en bloempjes. De vrolijke figuurtjes maakt dit speelkleed zo leuk om mee bezig te zijn.

Zodra het Tomy water stempel speelkleed nat gemaakt is kun je beginnen met de afdrukjes van handjes en of voetjes. En kan je kindje met de bijgeleverde stempel het hele speelkleed vol stempelen. Het leuke aan dit speelkleed is dat de stempels, hand en voetafdrukjes weer verdwijnen zodat je kind weer opnieuw kan beginnen. Gegarandeerd speelplezier. Het is ook mogelijk om met de vingers te tekenen op dit speelkleed en zelf figuurtjes te tekenen.

Gegarandeerd speelplezier met het Tomy water stempel speelkleed. Vul dit kleed met een beetje water en het feest kan beginnen. Hand en voetafdrukjes maken, stempelen of met de vingers tekenen zonder verf. Geen rommel en het speelkleed is zo weer droog en kan je kindje opnieuw beginnen met tekenen. Dit speelkleed wordt geleverd samen met de speciale stempels.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail