Een ongelukje zit in een klein hoekje. Zeker bij kinderen. Deze Coolkidz Cold Pack is er speciaal als uw kindje gevallen is en en zwelling of pijn heeft. De Cold Pack legt u eenvoudig in de vriezer en binnen 2 uur is deze bevroren. Eenmaal uit de vriezer blijven ze ongeveer 30 minuten koud. Het voordeel van de Coolkidz Cold Packs is dat deze soepel blijven waardoor u het op ieder plekje kan koelen. Het zal snel de pijn verminderen en de zwellingen tegen gaan. Daarnaast zal er bij een tand door de lip of een bijt in de tong het bloed sneller stoppen door de kou.

De Coolkidz Cold Packs zijn er in verschillende soorten om het ook leuk voor uw kind te maken zo is er de draak, de hond, de vrachtwagen, de olifant, de aap en het kasteel. De cold pack zal naast de goede werking ook nog interessant zijn voor uw kindje waardoor ze zich graag laten helpen.

De Coolkidz Cold Packs zijn ideaal voor de kleine ongelukjes in en om het huis en zullen helpen om pijn en zwellingen tegen te gaan. Een must have voor in de vriezer!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail