De BeBepod is een kinderzitje die om te toveren is tot een stoelverhoger. De zitting van de bebepod is zacht en soepel waardoor uw kindje comfortabel kan zitten in dit kinderzitje. In tegenstelling tot andere zitjes is dit kinderstoeltje om te turnen tot een stoelverhoger waardoor uw kindje heerlijk bij u aan tafel kan zitten. De BeBePod is voorzien van een veiligheidriempje waardoor uw kindje niet voorover kan gaan hangen, daarnaast is de BeBePod ook voorzien van riemen om aan de stoel te bevestigen zodat uw kindje veilig op een gewone stoel kan zitten. Door de pasvorm van de BeBePod zal uw kindje snel in dit stoeltje kunnen zitten. We krijgen als ouders er altijd een keer mee te maken dat uw kindje niet meer wil liggen maar alleen nog maar willen zitten terwijl uw kindje nog niet zelfstandig kan zitten. Met de BeBePod kan dit dus wel. De BeBePod is voorgevormd waardoor uw kindje hierin comfortabel en veilig kan zitten.

Het advies is wel, dat als uw kindje nog niet kan zitten en uw de BeBePod gebruikt, uw kindje niet langer dan een half uur achter een uw kindje hierin te laten zitten. Zodra uw kindje zelfstandig kan zitten kunt u uw kindje zelf laten bepalen hoelang ze er in willen zitten.

Doordat dit kinderzitje ook gebruikt kan worden op een gewone stoel groeit dit kinderzitje met uw kindje mee. Deze toevoeging zorgt ervoor dat uw dit kinderzitje veel langer kan gebruiken dan andere kinderzitjes.

Over de BeBePod is goed nagedacht zo wordt dit kinderstoelje compleet geleverd met een tafelblad, kleurrijke, vrolijke verwisselbare placemats, 3 punts gordel voor uw kindje, gordel voor bevestiging aan een stoel en speelgoed die eenvoudig te plaatsen en te demonteren is op de BeBePod.

De BeBePod is te verkrijgen in Lime Groen, Oranje en Rood

FacebooktwittermailFacebooktwittermail