Doomoo seat babyzitje

7.4

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.2/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.7/10

Prijs

7.0/10

De Doomoo seat poef groeit met je kindje mee. Het Doomoo seat babyzitje is te gebruiken vanaf de geboorte met het speciale harnasje tot

maar liefst 30 kilogram. Dit betekent dat het babzitje doorgroeit naar een heerlijke poef voor op de kinderkamer of in de woonkamer als extra zitje. Door het speciale materiaal ligt je baby heerlijk in deze gevormde poef en zal het de warmte van je baby aannemen waardoor deze poef heerlijk comfortabel zal liggen en aanvoelen.

Gebruik het Doomoo seat babyzitje vanaf de geboorte
Met zijn speciale bovenste schijf kun je je baby op de Doomoo leggen en vervolgens vastmaken met de veiligheidsriem die aan de bovenste schijf vast zit. Deze veiligheidsriem kun je helemaal afstellen op je baby waardoor dit babyzitje veilig op de Doomoo seat kan liggen zonder dat het van dit zitje kan glijden. In het begin zal je baby in de Doomoo seat liggen. Op het moment dat je je baby in de Doomoo seat legt is het handig de balletjes in het babyzitje gelijkmatig te verdelen dit kan door even je hand over het babyzitje te halen. Nu kun je je baby op het babyzitje leggen. Is je baby wat ouder en wil het graag wat rechter op gaan zitten dan kun je een holletje maken in de Doomoo seat en zet dan vervolgens je baby in het babyzitje. Nu zit je baby veel rechter op en kan het zijn of haar omgeving bekijken.

Gebruik de Doomoo seat als je kindje zelfstandig kan zitten
Er komt een moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Nu is het mogelijk de gehele bovenkant van de Doomoo seat eraf te halen. Nu heb je een stoeltje over dat zich, als je kindje erin gaat zitten, volledig vormt naar je kindje. Nu kan je kindje even heerlijk een boekje lezen of bijvoorbeeld tv kijken. Zo heeft je kindje zijn eigen stoeltje altijd bij de hand. Maar in dit stoeltje bepaalt je kindje zelf hoe het wil gaan zitten en zal dus altijd een comfortabele zit creëren.

Naast het zitje zijn er ook verschillende leuke accessoires verkrijgbaar voor de Doomoo seat. Denk dan bijvoorbeeld aan de swing. Nu kun je van de Doomoo seat een schommeltje maken. Voor aan de Doomoo swing is ook nog een muziekmobiel ontworpen. Nu heb je een echte schommelstoel voor je baby. De muziekmobiel is ook nog eens los te gebruiken voor aan de autostoel bijvoorbeeld. Tevens is er een speciaal babynestje zodat je baby onder een dekentje in slaap kan vallen in de Doomoo Seat en een speelboog en speciale refill zodat je de Doomoo seat op kan vullen. Heb je vragen omtrent dit product kun je die altijd neerleggen bij de leverancier.

Het Doomoo seat babyzitje groeit met je baby mee. Van een compleet schommelstoeltje met de swing tot een heerlijke poef voor je kindje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail