Dan Chair kinderstoel BabyDan

Adviesprijs € 109,95
8.2

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.8/10

Pluspunten

  • Goede kwaliteit prijs verhouding
  • Groeit met je kindje mee
  • Wordt compleet geleverd

De Dan Chair kinderstoel van BabyDan groeit met je kindje mee. Heel eenvoudig is deze stoel aan te passen aan de wensen van je kindje. Deze kinderstoel is standaard voorzien van een beugel waarbij je kindje vanaf het moment dat je kindje kan zitten in de kinderstoel kan. De Dan Chair kinderstoel is gemaakt van massief grenen en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige kinderstoel. Het voordeel van deze houten kinderstoel is dat je kindje stevig in het zitgedeelte zit waardoor je kindje minder makkelijk kan hangen in de kinderstoel. Met de hoge rugleuning zorgt deze kinderstoel ervoor dat je kindje niet achterover kan hangen.

De Dan Chair kinderstoel groeit met je kindje mee, stevig en solide.

De kinderstoel wordt volledig compleet geleverd. Met beugel en veiligheidsriempje. De Dan Chair is door middel van een inbussleutel eenvoudig in elkaar te zetten. Met de inbussleutel is de stoel dan ook aan te passen aan iedere gewenste hoogte.

Wat ons is opgevallen aan deze kinderstoel in tegenstelling tot andere meegroeikinderstoelen dat de rugleuning veel hoger is waardoor je kindje niet achterover kan hangen. Je kindje zal veel beter en rechter op in deze kinderstoel kunnen blijven zitten. Zelf uit deze kinderstoel komen is een hele klus dus je kindje zal dit niet zo snel doen. Het is zeker niet onmogelijk en daarom blijft altijd het advies om bij je kindje te blijven als het in zijn of haar kinderstoel zit.

Deze stoel is aan te passen aan iedere gewenste hoogte, een kinderstoel waar je jaren plezier van kan hebben.

De Dan Chair kinderstoel is verkrijgbaar in meedere kleuren, zwart, wit, grijs en white wash.

Is dit niet de kinderstoel die je zocht? Wij hebben nog meer kinderstoelen op onze site staat. Waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Hierdoor wordt het maken van de juiste keuze geen moeilijke meer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail